Follow us

Clogs | Βρήκαμε την πιο κομψή εκδοχή της διφορούμενης τάσης στα Stradivarius

Φέτος θα φορέσουμε και εμείς τα clogs, αφού βρήκαμε την πιο stylish και προσιτή εκδοχή τους.

Clogs | Βρήκαμε την πιο κομψή εκδοχή της διφορούμενης τάσης στα Stradivarius Splash/Ideal Images

Η μόδα αρέσκεται στο να προκαλεί με τα σχέδια της, τις επιδείξεις της και κάθε τελετουργικό της. Έτσι κατά καιρούς θα έρθουμε αντιμέτωποι τόσο με extravagant κομμάτια όσο και με τα διάσημα ''ugly'' trends, τις τάσεις που αν και μονοπωλούν το ενδιαφέρον της κοινότητας της μόδας καταφέρνουν να κερδίζουν διφορούμενες γνώμες. Ανάμεσα, λοιπόν, στα τελευταία, εκείνα που έχουν αξιοπερίεργα κομμάτια, συναντάμε για τη φετινή season Άνοιξη/Καλοκαίρι '22 τα clogs. Πρόκειται για τα διάσημα σαμπό ή αλλιώς τσόκαρα, που είδαμε να μεσουρανούν στα 90s. Φέτος, λοιπόν, πρόκειται να κατακτήσουν το street style, με τις εκλεκτές μούσες των σχεδιαστών να τα έχουν ήδη εντάξει στο καθημερινό στυλ τους.

Αφορμή για την άμεση προσθήκη τους αλλά και την όλο και αυξανόμενη δημοτικότητα τους αποτελούν τα περσινά σχέδια του γαλλικού οίκου μόδας και πολυτελών ειδών Hermès. Στη Spring/Summer '21 πασαρέλα του παρουσίασε την πιο πολυτελή και φίνα εκδοχή τους με δερμάτινες και ξύλινες υφές, που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες. Φέτος ειδικά, που η μόδα επιβάλλει την αισθητική των 90s και τις τάσεις του Y2K style, τα clogs φαίνεται να κερδίζουν ακόμα περισσότερο έδαφος και ήδη προσιτά fashion brands έχουν παρουσιάσει τις δικές τους εκδοχές στα νέα ανοιξιάτικα drops τους.

Loading...

Στα Stradivarius βρήκαμε την πιο προσιτή και κομψή εκδοχή των clogs

Το χαμηλό τακούνι τους σε συνδυασμό με την άνετη φόρμα κάνει τα clogs ιδανικά για τις καθημερινές εμφανίσεις, όπου η στιλιστική ευελιξία και η άνεση κυριαρχούν. Παράλληλα, οι εμφανίσεις των fashionistas με τα εν λόγω παπούτσια τόσο πέρσι όσο και φέτος μας κέντρισαν περισσότερο το ενδιαφέρον και έτσι αναζητήσαμε την πιο κομψή εκδοχή τους, καθώς φέτος θα τα φορέσουμε και εμείς.

Η αναζήτησή μας καρποφόρησε και στο ανοιξιάτικο fashion drop του αγαπημένου Stradivarius βρήκαμε το πιο stylish σχέδιο τους. Όπως θα δεις και στην παρακάτω φωτογραφία έχουν μικρό και σταθερό τακούνι, είναι διακοσμημένα με τρουκς, έχουν ξύλινες και καστόρινες υφές, μία κομψή ζώνη πάνω τους και κοστίζουν μόλις 45,99 ευρώ.

Clogs | Βρήκαμε την πιο κομψή εκδοχή της διφορούμενης τάσης στα Stradivarius

Θα βρεις τα κομψά και προσιτά clogs εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ