Follow us

Η Άννα Ραφαέλα Μπεζάν με ένα κομψό εμπριμέ φόρεμα στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της

Το στιλ της εγκυμοσύνης περνάει σε άλλο επίπεδο.

MissBloom TEAM
Η Άννα Ραφαέλα Μπεζάν με ένα κομψό εμπριμέ φόρεμα στους ρπώτους μήνες της εγκυμοσύνης της NDP

Πλέον η εγκυμοσύνη δεν αποτελεί μία περίοδο στη ζωής της γυναίκας που πρέπει να κρύβει κάτω από φαρδιά ρούχα και άκομψες σιλουέτες. Σήμερα, η εγκυμοσύνη είναι μια δημιουργική περίοδος, όπου το γυναικείο σώμα εξυμνείται για τη δύναμη που έχει να δημιουργεί ζωή. Αμέτρητες είναι οι celebrities και οι fashionistas, οι οποίες αναδεικνύουν τις φουσκωμένες κοιλίτσες και εξελίσσουν το maternity style με τέτοιο τρόπο ώστε να μην χάνεται η θηλυκότητα και να μην παραγκωνίζεται το sexiness μιας γυναίκας. Ενδεικτικά παραδείγματα είναι μεταξύ άλλων η Rihanna, η Beyonce και η Chiara Ferragni, οι οποίες πήγαν σε άλλο επίπεδο το στιλ της εγκυμοσύνης βάζοντας τέλος στα ρούχα, που την κρύβουν, την καταπιέζουν και την καμουφλάρουν. Την ίδια πρόθεση βλέπουμε και από τα πρόσωπά της ελληνικής showbiz ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζει το μοντέλο και η ηθοποιός Άννα Ραφαέλα Μπεζάν.

Άννα Ραφαέλα Μπεζάν | Το εμπριμέ φόρεμα που επέλεξε για την πρώτη της εμφάνιση μετά την ανακοίνωσή της εγκυμοσύνης

Η Άννα Ραφαέλα Μπεζάν ανακοίνωσε με μία γλυκιά ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως σε λίγους μήνες θα γίνει μανούλα και θα καλωσορίσει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Παππά.

Loading...

Όλα τα βλέμματα έτσι ήταν πάνω της μετά την ανακοίνωσή της στην πρώτη της έξοδο. Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Ραφαέλα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς βρέθηκαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και ο φωτογραφικός φακός του NDP τους απαθανάτισε να διασκεδάζουν. Ωστόσο, το δικό μας ενδιαφέρον κέντρισε το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει η εγκυμονούσα ηθοποιός και μοντέλο.

Η Άννα Ραφαέλα Μπεζάν με ένα κομψό εμπριμέ φόρεμα στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της

Η Άννα Ραφαέλα Μπεζάν επέλεξε ένα wrap dress, το γνωστό κρουαζέ, το οποίο είναι ιδανικό για κάθε σωματότυπο. Αναδεικνύει τη γυναικεία σιλουέτα, δίνει περισσότερο σχήμα τονίζοντας τη μέση, ενώ παράλληλα αφήνει ελευθερία κίνησης. Δεν μας προκαλεί έκπληξη, που η Άννα Ραφαέλα Μπεζάν το επέλεξε. Η ίδια το συνδύασε με μαύρες μυτερές μπότες, μία τσάντα χειρός και ένα μίντι παλτό.

αννα ραφαελα μπαζαν

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ