Follow us

Γιατί η Maddy Perez είναι η πιο επιδραστική ηρωίδα του Euphoria;

Η Maddy Perez είναι η κοπέλα που μίσησες στο λύκειο, όμως, ζήλευες όσο τίποτα άλλο την γκαρνταρόμπα της.

Γιατί η Maddy Perez είναι η πιο επιδραστική ηρωίδα του Euphoria; Instagram @euphoria

''Maddy Perez''. Ένα όνομα. Ένας φανταστικός χαρακτήρας. Ένα πραγματικό style icon. Είχαμε πολλά χρόνια να δούμε έναν ήρωα από μία αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά να έχε τόσο μεγάλη επιδραστικότητα στη βιομηχανία της μόδας. Η Maddy Perez της επιτυχημένες σειράς ''Euphoria'' της HBO το κατάφερε. Η επιρροή της είναι τόσο μεγάλη που μεταφράζεται μέχρι και σε πωλήσεις. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή: Ποια είναι η Maddy Perez; Πρόκειται για μία 17χρονη κοπέλα που υποδύεται η Alexa Demie. Είναι μία πληγωμένη κοπέλα, με δυναμικό χαρακτήρα, αμφιλεγόμενες επιλογές και δύσκολες εμπειρίες, που ωστόσο καταφέρνει να δημιουργεί όχι απλά ενδιαφέροντα σύνολα, αλλά εμβληματικά με στοιχεία της Υ2Κ αισθητικής. Η Maddy Perez είναι η κοπέλα που μίσησες στο λύκειο για πολλούς λόγους όμως ζήλευες όσο τίποτα άλλο την γκαρνταρόμπα της, το αβίαστα cool και σέξι στιλ της.

Loading...
Loading...

Όλοι θέλουν να ντυθούν σαν την Maddy Perez

Σε προκαλώ να πατήσεις στην αναζήτησή της Google το όνομά της. Θα δεις πως αμέτρητα άρθρα -πραγματικά είναι τόσα πολλά- έχουν πληκτρολογηθεί για τις εμφανίσεις της στην πρώτη και τη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης και βραβευμένης σειράς ''Euphoria''. Τίτλοι όπως "Πού θα βρεις τα ρούχα της'', ''Πώς θα ντυθείς σαν εκείνη'', ''Οι τάσεις που φοράει'', ''Τα καλύτερα looks της'' και τα ''Τα αγαπημένα αξεσουάρ της'' είναι αυτοί που θα συναντήσεις πιο συχνά.

Loading...
Loading...

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της προβολής της δεύτερης σεζόν μετά από κάθε επεισόδιο οι αναζητήσεις στην Google για παρόμοια αν όχι ίδια σύνολα με την Maddy Perez έπαιρναν φωτιά. Σύμφωνα με την fashion retail πλατφόρμα The Lyst μετά την προβολή των ανάλογων επεισοδίων, η ζήτηση για φορέματα με cut-outs αυξήθηκε κατά 42%, οι cropped ζακέτες κατά 18%, ενώ το brand Marc Jacobs γνώρισε μεγάλη τόνωση της δημοτικότητάς του μετά από look, που φόρεσε η Maddy.

Loading...

Παράλληλα, στη διάσημη πλατφόρμα του Tik Tok δημιουργήθηκαν αμέτρητα βίντεο με fashion challenge στο στιλ της Maddy Perez, όπως επίσης και στιλιστικά tips, οδηγοί αγοράς και προτάσεις για να αναδημιουργήσει κανείς το στιλ της. Τόσο μεγάλη είναι η στιλιστική επιρροή της, που η ηθοποιός κέρδισε πολύτιμη αναγνωρισιμότητα και ένα χρυσό συμβόλαιο ως ambassador του εμβληματικού οίκου μόδας Balenciaga.

Loading...

Δες παρακάτω μερικά από τα βίντεο του Tik Tok, που θα σου δώσουν μία πιο σφαιρική εικόνα της στιλιστικής επίδρασης της Maddy Perez.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ