Follow us

Η Ελένη Φουρέιρα με Celia Kritharioti στη συναυλία του Maluma

To glamorous σύνολό της φώτισε το στάδιο του ΟΑΚΑ.

Η Ελένη Φουρέιρα με Celia Kritharioti στη συναυλία του Maluma NDP

Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε φωτιά στη σκηνή του ΟΑΚΑ και ήταν η κατάλληλη performer για να ανοίξει τη συναυλία του Λατίνου τραγουδιστή Maluma. Και οι δυο κάνουν διεθνή καριέρα και μοιράζονται το ίδιο πάθος για τον χορό και τη μουσική, έτσι ο ένας συμπλήρωσε τον άλλον επί σκηνής και χάρισαν μία μοναδική εμπειρία στους θαυμαστές, που είχαν την ευκαιρία να παρουσιαστούν στο στάδιο. Η Ελένη Φουρέιρα έδωσε ένα μοναδικό show χορεύοντας με την ψυχή της, όπως συνηθίζει, και τραγούδησε μερικές από τις επιτυχίες της. Ανάμεσα τους ήταν τα ''Αεράκι'', ''Δοκίμασέ Με'', ''El Ritmo Psicodélico'', ''Fuego'', ''Στο Θεό Με Πάει'', ''Caramela'' και ''Τι Κοιτάς''. Το κοινό από κάτω παραληρούσε και τραγουδούσε μαζί της. Η ίδια, ωστόσο, ξεχώρισε και με την glamorous εμφάνιση της, η οποία φέρει την υπογραφή της αγαπημένης Ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας Celia Kritharioti.

Η Ελένη Φουρέιρα με two piece της Celia Kritharioti γεμάτο κρυστάλλους

Η Ελένη Φουρέιρα ξέρει πως να δημιουργεί ένα φαντασμαγορικό show και σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και το στιλιστικό κομμάτι. Η ίδια επιλέγει συγκεκριμένα ρούχα και κοστούμια για τις εμφανίσεις της πάνω στην σκηνή και συνήθως είναι κεντημένα με κρυστάλλους και λαμπερές λεπτομέρειες που την κάνουν να ξεχωρίζει και να μαγεύει το κοινό. Plus, τα εν λόγω fashion items αντανακλούν τα φώτα με τον πιο κολακευτικό τρόπο. Έτσι, και για αυτό το peformance σε ένα τόσο μεγάλο show, η ίδια εμπιστεύθηκε την Celia Kritharoti για να δημιουργήσει ένα glamorous σύνολο, που πληροί όλες τις προϋποθέσεις.

Loading...

Η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε με ένα two piece που αποτελείται από ένα cropped μακρυμάνικο τοπ και ένα στενό παντελόνι. Βασικές λεπτομέρειες ήταν το γεγονός πως το σύνολο είναι διαφανές και κεντημένο με κρυστάλλους.

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ