Follow us

5 κομμάτια που απέκτησες τον χειμώνα αλλά θα φορέσεις και την άνοιξη

Κάποια κομμάτια από τη χειμερινή γκαρνταρόμπα σου είναι κατάλληλα και για την άνοιξη.

street style Pixel Formula

Ακόμα κι αν το ημερολόγιο δείχνει πως η άνοιξη έχει φτάσει, η χαμηλή θερμοκρασία μας κάνει να νιώθουμε πως ο χειμώνας είναι ακόμα εδώ. Ευτυχώς, οι τάσεις της μόδας και οι νέες συλλογές των brands που έχουν ήδη καταφτάσει σε καταστήματα και online shops μας βάζουν σε ένα πιο ανοιξιάτικο κλίμα.

Διαβάστε Επίσης

Ωστόσο, εάν σκέφτεσαι να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου με νέα κομμάτια και να αποθηκεύσεις κάποια από τα χειμερινά ρούχα σου, θα σου προτείναμε να κάνει λίγη υπομονή ακόμα, αφού η χαμηλή θερμοκρασία και ο ασταθής καιρός της άνοιξης, τα καθιστούν ιδιαιτέρως χρήσιμα. Επίσης, υπάρχουν κάποια κομμάτια που απέκτησες στη διάρκεια του χειμώνα, ωστόσο κυριαρχούν και στη μόδα της άνοιξης. Συνεπώς, μπορείς να συνεχίσεις να τα φοράς, προσαρμόζοντας τα στο ανοιξιάτικο στιλ σου.

Ένα από αυτά είναι τα φορέματα σε λεπτή πλέξη. Μπορεί τα knitted dresses να έγιναν ιδιαιτέρως διάσημα από την περίοδο του lockdown και ύστερα, αφού συνδυάζουν άνεση και κομψότητα, ωστόσο έχουν μία σταθερή πορεία στον κόσμο του styling. Ένα πλεκτό φόρεμα είναι σίγουρα must have για την περίοδο της άνοιξης και μπορείς να το φορέσεις με διάφορους τρόπους.

Εξίσου must have είναι και κάποια δερμάτινα κομμάτια όπως τα blazers και τα παντελόνια. Η leather εκδοχή κάποιων basic κομματιών όπως τα παραπάνω ήταν μία από τις κορυφαίες τάσεις του χειμώνα, ενώ όπως φαίνεται θα μας απασχολήσουν και την άνοιξη. Ένα δερμάτινο σακάκι λοιπόν είναι σίγουρα ένα από τα πανωφόρια που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου, ενώ ένα δερμάτινο παντελόνι σε basic απόχρωση όπως το μπεζ, το μαύρο ή το μπλε θα αναβαθμίσει κάθε look.

Ένα ακόμα outerwear trend που μας απασχόλησε τον χειμώνα είναι τα puffer jackets, τα οποία είναι ιδανικά για την άνοιξη και τις εναλλαγές του καιρού. Όσον αφορά τα παπούτσια, ένα στιλ που αγαπούν οι πιο κομψές fashionistas είναι τα loafers. Συνδυάζονται με τα πάντα και κάνουν upgrade κάθε σύνολο.

#1 Δερμάτινο blazer

Loading...

#2 Puffer jacket

Loading...

#3 Πλεκτό φόρεμα

Loading...

#4 Loafers

Loading...

#5 Δερμάτινο παντελόνι

Loading...

#

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ