Η φούστα από τη Zara που θα φορέσουμε όσο τίποτα άλλο αυτή τη σεζόν | Κοστίζει λιγότερο από 25 ευρώ

Κολακεύει κάθε σωματότυπο και είναι στιλιστικά ευέλικτη, τι άλλο μπορούμε να ζητήσουμε;

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Τον τελευταίο καιρό και όσο διανύουμε την άνοιξη παρατηρούμε ακόμα μεγαλύτερη επιρροή του Υ2Κ style. Πρόκειται για τα χαρακτηριστικά κομμάτια, τις τάσεις και σε ένα γενικότερο πλάνο την αισθητική που είχε η μόδα τη δεκαετία του 00s. Μάλιστα, συναντάμε αρκετά fashion items και looks, που φέρουν στιλιστικά στοιχεία και από τα 90s. Με λίγα λόγια η μόδα μελέτησε το ένδοξο παρελθόν της και αναβιώνει σημαντικά fashion moments από τις δύο δεκαετίες, για να εξελίξει το σύγχρονο ντύσιμό μας με νοσταλγικές προτάσεις. Κάπως έτσι αναδείχθηκε το ντένιμ ως μία από τις μεγάλες τάσεις της σεζόν, με τα low rise τζιν παντελόνια και τις φούστες να μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας.

Επειδή, όμως, τα πρώτα λαμβάνουν διφορούμενες κριτικές, καθώς δεν ένα σχέδιο που κολακεύει κάθε σωματότυπο, ούτε προσφέρει την απαραίτητη άνεση, εμείς εστιάσαμε στις φούστες. Μπορούμε να σε ενημερώσουμε, πως βρήκαμε το πιο hot σχέδιο στη νέα συλλογή της Zara. Έχει την πιο προσιτή τιμή και πληροί όλες τις προϋποθέσεις των τάσεων.

Η πιο hot ντένιμ φούστα βρίσκεται στη Zara και εμείς θα τη αποκτήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται

Η φούστα είναι ένα κομμάτι που έχει συνδεθεί με τη θηλυκότητα και την άνεση, ενώ έχει αναδειχθεί σε ένα staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Όταν, λοιπόν, μελετήσαμε τις τάσεις και διαπιστώσαμε, πως οι ντένιμ φούστες θα επέστρεφαν δυναμικά έπρεπε να βρούμε την ιδανική, για κάθε σωματότυπο αλλά και κάθε περίσταση.

Μας είχαν δώσει νωρίτερα τη στιλιστική έμπνευση και δύο fashionistas. Το supermodel Bella Hadid, η οποία εμφανίστηκε με μία μίντι εκδοχή της, και η επιτυχημένη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του Riverdale, Camilla Mendes, που έδωσε την ψήφο εμπιστοσύνης της στη μίνι εκδοχή της Miu Miu.

Στη νέα συλλογή της Zara ανακαλύψαμε τη μίντι ντένιμ φούστα που θα φορέσουμε όσο καμία άλλη από το πρωί έως το βράδυ αυτή τη σεζόν. Όπως θα δεις στη φωτογραφία, έχει το ανοιξιάτικο ξεβαμμένο μπλε look, ένα διακριτικό σκίσιμο μπροστά για μεγαλύτερο εύρος κίνησης αλλά και άνεση, είναι ψηλόμεση και φέρει τσέπες. Κοστίζει μόλις 22,95 ευρώ και θα τη βρεις εδώ.