Follow us

Μαμά εν δράσει | Το look της Ana Beatriz Barros σε χαλαρή βόλτα με τα παιδιά στη Γλυφάδα

Το Αγγελάκι της Victoria's Secret βρίσκεται στην χώρα μας και μοιράζει στιλιστικά μαθήματα.

Μαμά εν δράσει | Το look της Ana Beatriz Barros σε χαλαρή βόλτα με τα παιδιά στη Γλυφάδα Splash/Ideal Images

Την είχαμε συνηθίσει να περπατάει πάνω στις πασαρέλες φορώντας την τελευταία πρόταση των σχεδιαστών. Ήταν μία από τους διάσημους Αγγέλους της Victoria's Secret σχεδόν για μία δεκαετία. Έχει δώσει το παρών σε αμέτρητα κόκκινα χαλιά και έχει βάλει φωτιά στα φλας των φωτογράφων ακόμη περισσότερες. Έχει κοσμήσει τα πιο μεγάλα εξώφυλλα περιοδικών μόδας και έχει συνεργαστεί με τους πιο εμβληματικούς οίκους. Μάλιστα, η ίδια λατρεύει ιδιαίτερα τη χώρα μας και το 2016 πραγματοποίησε τον γάμο της στο νησί των ανέμων, τη Μύκονο. Ο λόγος για την Ana Beatriz Barros, το μοντέλο που μοιράζει στιλιστικά μαθήματα στη Γλυφάδα.

Μαμά εν δράσει | Το look της Ana Beatriz Barros σε χαλαρή βόλτα με τα παιδιά στη Γλυφάδα

Το casual look της Ana Beatriz Barros στη Γλυφάδα είναι ο ορισμός του ''Μαμά εν δράσει'' στιλ

Η Ana Beatriz Barros πλέον έχει αποσυρθεί από τις πασαρέλες, ωστόσο, είναι ενεργή στον χώρο της μόδας. Η ίδια αφιερώνει όλο τον χρόνο της στα δύο της παιδιά και τον σύζυγο της, τον Αιγύπτιο επιχειρηματία με Ελληνικές ρίζες, Καρίμ Ελ Σιάτι. Η Ana Beatriz Barros αυτή την περίοδο βρίσκεται στη χώρα μας και ο φωτογραφικό φακός του NDP την απαθανάτισε στη Γλυφάδα σε μία χαλαρή βόλτα με τα δύο της παιδιά. Όπως θα δεις παρακάτω, η ίδια άφησε για λίγο την glamorous γκαρνταρόμπα και έχει υιοθετήσει το ''Μαμά εν δράσει'' στιλ, που απαιτεί άνετα ρούχα.

Loading...

H Ana Beatriz Barros για την χαλαρή βόλτα, που απαιτεί αρκετό παιχνίδι με τα παιδιά της, δημιούργησε ένα casual look. Για αυτή την περίσταση η ίδια προτίμησε αρχικά ένα τζιν παντελόνι σε σκούρα απόχρωση και ίσια γραμμή. Το μοντέλο ολοκλήρωσε το σύνολο της με ένα μίντι χνουδωτό teddy bear coat, μία μεγάλη τάση της χειμερινής σεζόν, σε παστέλ κίτρινη απόχρωση, μία crossbody τσάντα για να είναι ελεύθερα τα χέρια της, και φλατ μποτάκια σε καφέ nude απόχρωση, που ήταν matching με τα παπούτσια των δύο παιδιών της. Η άνεση και η ζεστασιά κυριαρχούν στους στιλιστικούς στόχους της για αυτό το σύνολό, ωστόσο, δεν στερείται τίποτα από το στιλ της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ