Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αγαπά τη Zara | Τα κομμάτια από τη νέα συλλογή που δεν αποχωρίζεται η παρουσιάστρια

Ή διαφορετικά... πώς θα ανανεώσεις το ανοιξιάτικο στιλ σου χωρίς να ξεφύγεις από το budget.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΙΠΕΡΗ

Ένα από τα μυστικά του κομψού και προσεγμένου ντυσίματος είναι να φοράς αποκλειστικά και μόνο ρούχα που ταιριάζουν στο προσωπικό στιλ και φυσικά στην αισθητική σου. Ακριβώς για αυτό τον λόγο πολλοί fashion experts υποστηρίζουν πως δεν έχει και τόσο σημασία εάν ένα ρούχο ή αξεσουάρ είναι πολύ οικονομικό ή ακριβό, αρκεί η γυναίκα που το φορά να αισθάνεται όμορφα και να την κάνει να νιώθει αυτοπεποίθηση. Αυτό είναι ένα στιλιστικό μάθημα που μας έχουν διδάξει αρκετές διάσημες γυναίκες, ακόμα και γαλαζοαίματες όπως οι Kate Middleton, Katie Holmes, βασίλισσα Λετίτζια κλπ, οι οποίες συνδυάζουν συχνά στις δημόσιες εμφανίσεις τους δημιουργίες από πολυτελείς οίκους μόδας με items από high street brands.

Ένα από αυτά τα brands και συγκεκριμένα η Zara έχει καταφέρει να κερδίσει την προσοχή πολλών γυναικών, διάσημων και μη, οι οποίες επιθυμούν να υιοθετήσουν τις τάσεις της μόδας για την εκάστοτε σεζόν χωρίς να ξεφύγουν από το budget που έχουν ορίσει για τις αγορές τους. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μία από τις Ελληνίδες celebrities που έχει δείξει την προτίμηση της στη Zara, αφού επιλέγει πολύ συχνά να φορέσεις κομμάτια του brand στην πρωινή εκπομπή "Happy Day” που παρουσιάζει στον Alpha.

Διαβάστε Επίσης

Ένα από τα κομμάτια που επιλέγει πολύ συχνά είναι οι μίνι φούστες, αφού αφενός είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν και αφετέρου αναδεικνύουν τη σιλουέτα της. Έχει ήδη προσθέσει στη συλλογή της μία μπεζ κρουαζέ φούστα που είναι ιδανική για day to night εμφανίσεις, αλλά και μία σε έντονο μπλε χρώμα, ακολουθώντας τα color trends της σεζόν. Τα πουκάμισα της Zara είναι επίσης ανάμεσα στις συχνές επιλογές που κάνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Έχει φορέσει ένα σε φούξια απόχρωση που είναι must have για την άνοιξη, ένα λευκό με κεντήματα που μπορεί να φορεθεί και ως light πανωφόρι, αλλά και ένα εμπριμέ pussy bow πουκάμισο που σίγουρα θα είχε την έγκριση της Kate Middleton.

Εξίσου σημαντικές προσθήκες στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου είναι τα basic κομμάτια, όπως τα tops και τα t-shirts. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει δημιουργήσει μία πλούσια συλλογή από αυτά είτε σε basic αποχρώσεις όπως το λευκό, το μπεζ, το μαύρο είτε σε έντονα χρώματα όπως το πορτοκαλί και το ροζ. Πώς θα τα φορέσεις; Ο πιο basic τρόπος είναι να τα συνδυάσεις με ένα τζιν παντελόνι ή μία ψηλόμεση παντελόνα. Εναλλακτικά, φόρεσε τα μέσα από σακάκια ή κάνε layering με πουκάμισα.

Διαβάστε Επίσης

Όσον αφορά στα bottoms, η παρουσιάστρια έχει προσθέσει στη συλλογή της το αγαπημένο παντελόνι των fashionistas για αυτή την περίοδο, δηλαδή το μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι με το σκίσιμο στο τελείωμα που επιτρέπει στα παπούτσια να εντυπωσιάσουν. Από τη νέα συλλογή της Zara επίσης, έχει φορέσει ένα λευκό boot cut παντελόνι που σίγουρα θα ευχαριστηθείς να φοράς την περίοδο της άνοιξης, αφού οι συνδυασμοί που μπορείς να δημιουργήσεις είναι πολλοί.

Τα άκρως ανοιξιάτικα looks της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Τα must have κομμάτια της άνοιξης

Βαμβακερή μπλούζα Zara

Midi κρουαζέ φούστα Zara

Πουκάμισο Zara

T-Shirt Zara

Παντελόνι με πιέτες και σκίσιμο Zara

Ελαστική ζώνη Zara

Πουκάμισο με κέντημα Zara

Λευκό τζιν Zara

Κορμάκι Zara

Μίνι φούστα με τσέπες Zara

Εμπριμέ μπλούζα με φιόγκο Zara