Σταματίνα Τσιμτσιλή & Ελένη Τσολάκη σε χαλαρή βόλτα | Δύο διαφορετικά looks για την ίδια περίσταση

Η κάθε μία επέλεξε διαφορετικά κομμάτια που ταιριάζουν όμως στην χαλαρή περίσταση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
NDP

Δύο συνεργάτιδες που έγιναν φίλες, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Ελένη Τσολάκη απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό του NDP σε πρόσφατη έξοδό τους και τα looks τους τράβηξαν την προσοχή μας για όλους του σωστούς λόγους. Αν ψάχνεις στιλιστική έμπνευση για τα σύνολα του Σαββατοκύριακου, που πλησιάζει, συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις όσα χρειάζεσαι.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Ελένη Τσολάκη μοιράζουν στιλιστικά μαθήματα στο χαλαρό ντύσιμο

Και τις δύο παρουσιάστριες της έχουμε συνηθίσει ντυμένες πάντα προσεγμένα με τα πιο θηλυκά κομμάτια που μπορεί να έχει στην γκαρνταρόμπα της μία γυναίκα. Άλλωστε, στη μικρή οθόνη όπου εμφανίζονται φέτος και οι δύο, θέλουν να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και το καταφέρνουν. Βέβαια, επειδή λατρεύουν εξίσου το styling, ακριβώς το ίδιο επιθυμούν και στην καθημερινότητά τους και η πρόσφατη κοινή εμφάνισή τους το αποδεικνύει.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Ελένη Τσολάκη επισκέφτηκαν γνωστό εμπορικό κέντρο των Βορείων Προαστίων, όπου έκαναν τα ψώνια τους. Για αυτή τη χαλαρή περίσταση δημιούργησαν τα αντίστοιχα looks, που ήταν εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους αλλά ταίριαζαν απολύτως στην περίσταση.

Όπως θα δεις και στην παρακάτω φωτογραφία, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε ένα athleisure look, που αποτελούνταν από ένα μαύρο κολάν, ένα μαύρο τοπ, μία πράσινη ζακέτα (η απόχρωση είναι τάση αυτή τη σεζόν) και μία καπιτονέ τσάντα χειρός που φέρει και αλυσίδα για να φορεθεί και ως χιαστή. Η ίδια πρόσθεσε τα αγαπημένα τα χρυσά κοσμήματα, ενώ πάνω ξεχωρίζουν τα Golden Goose αθλητικά παπούτσια, για τα οποία σου έχουμε μιλήσει εδώ.

Η Ελένη Τσολάκη από την άλλη έδωσε την ψήφο εμπιστοσύνης της στο αγαπημένο της ξεβαμμένο μπλε τζιν, ένα λευκό τοπ, oversized blazer και τα chelsea μποτάκια της. Και εκείνη πρόσθεσε χρυσά statement κοσμήματα, όπως επίσης και μία μαύρη ζώνη με αγκράφα.

Δύο εντελώς διαφορετικά looks, που μπορείς να αναδημιουργήσεις στις βόλτες σου αυτό το Σαββατοκύριακο και να δείχνεις πιο κομψή από ποτέ.