Follow us

All about pastels | 4 στιλιστικές συμβουλές για να φορέσεις με χάρη τα πιο κοριτσίστικα χρώματα της άνοιξης

Οι πιο κομψοί τρόποι για να προσθέσεις τα pastels στο ανοιξιάτικο ντύσιμο.

street style Splash News / Ideal Image

Όσον αφορά στην ανοιξιάτικη μόδα, τα pastels βρίσκονται στην ίδια κατηγορία με τα florals. Δεν είναι μία νέα προσθήκη ή κάτι που δεν περιμέναμε να δούμε στις τάσεις, αφού με την πάροδο του χρόνου έχουν αποκτήσει την αξία του διαχρονικού. Οι πιο pal τόνοι των χρωμάτων αποπνέουν μία φρεσκάδα και νεανικότητα που συμβαδίζει τέλεια με την καλή διάθεση που έχουμε όλοι όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει και έρχεται η άνοιξη. Φέτος μάλιστα, οι fashionistas έχουν δείξει από νωρίς την προτίμηση τους στις pastel αποχρώσεις και μας έχουν δείξει διάφορους τρόπους για να τα προσθέσουμε στο ντύσιμο μας. Φυσικά, λίγο πριν δημιουργήσεις τα δικά σου #ootd, αξίζει να διαβάσεις τις παρακάτω στιλιστικές συμβουλές.

Styling Tips

#1

Όπως συμβαίνει πάντα με κάποιο trend, με το οποίο δεν είμαστε ιδιαίτερα εξοικειωμένες, είναι προτιμότερο να το προσθέτουμε στα σύνολά μας, επιλέγοντας μικρές επιφάνειες. Αυτό σημαίνει πως μία τσάντα, ένα ζευγάρι παπούτσια, ένα μαντήλι σε κάποια pastel απόχρωση είναι απολύτως απαραίτητα για την περίοδο της άνοιξης. Με αυτό τον τρόπο, θα προσθέσεις περισσότερο χρώμα στα looks σου και θα παρατηρήσεις εάν όντως σου αρέσουν οι εν λόγω αποχρώσεις.

#2

Ένας εξίσου safe τρόπος για να φορέσεις τα pastels είναι να επενδύσεις σε κάποιο πανωφόρι. Ένα blazer, μία καμπαρντίνα, μία ζακέτα σε χρώματα όπως το πράσινο mint, το λιλά, το baby pink και blue, αξίζουν σίγουρα μία θέση στη γκαρνταρόμπα σου.

Διαβάστε Επίσης

#3

Φέτος την άνοιξη, τα co-ords έχουν την τιμητική τους. Κοστούμια και ταγιέρ-με μίνι ή μίντι φούστες- σε pastel αποχρώσεις πρόκειται να ανανεώσουν το στιλ σου και να σου φτιάξουν αμέσως τη διάθεση. Πώς θα τα συνδυάσεις; Με κάποιο πουκάμισο ή t-shirt σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το λευκό, το μπεζ, το μαύρο. Εάν βέβαια θέλεις ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, τότε μπορείς να συνδυάσεις τα pastels με έντονα χρώματα. Για παράδειγμα, το λιλά ταιριάζει τέλεια με κόκκινο, το baby pink με έντονο μπλε, το mint με έντονο πράσινο. Όσο περισσότερο πειραματίζεσαι τόσο περισσότερα κομψά combos θα δημιουργείς.

#4

Τα φορέματα σε pastel αποχρώσεις είναι εξίσου απαραίτητα την περίοδο της άνοιξης και του καλοκαιριού, αφού ταιριάζουν σε αρκετές περιστάσεις. Αρχικά, είναι ιδανικά για το γραφείο, ειδικά εάν επιλέξεις σχέδια σε μίντι ή μάξι μήκος. Εάν μάλιστα, έχεις ήδη αρκετές προσκλήσεις σε καλοκαιρινούς γάμους και βαφτίσεις, ένα φόρεμα σε κίτρινη pastel απόχρωση, σε baby blue ή πράσινη mint απόχρωση ανταποκρίνεται τέλεια στο dress code.

Style Inspo

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ