Follow us

Sydney Sweeney | Η πρωταγωνίστρια του ''Euphoria'' φόρεσε τη νέα τάση μετά τα κοντά μποτάκια της UGG

Η φωτογραφία της έκανε τον γύρο του διαδικτύου και έχει ήδη αναδειχθεί σε τάση το look της.

Sydney Sweeney | Η πρωταγωνίστρια του ''Euphoria'' φόρεσε τη νέα τάση μετά τα κοντά μποτάκια της UGG Instagram @sydney_sweeney

Την γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη παραγωγή του HBO ''Euphoria'' και γρήγορα αναδείχθηκε στο νέο ''It Girl'' του Hollywood. Όπου και αν πάει, ό,τι και αν φορέσει έχει τα μάτια του κόσμου πάνω της. Ο λόγος για την Sydney Sweeney, την ηθοποιό που με κάθε της εμφάνιση δημιουργεί και μία νέα τάση. Έτσι, έγινε και με το πρόσφατο look της, το οποίο απαθανάτισαν οι παπαράτσι στο Λος Άντζελες σε έναν χαλαρό περίπατό της. Για να είμαστε ειλικρινείς οι φωτογραφίες της από εκείνη την ημέρα έγιναν viral μέσα σε λίγες ώρες. Τις συναντήσαμε σε κάθε πλατφόρμα των social media, καθώς οι fashion experts βρήκαν το επόμενο μεγάλο trend του athleisure look στο δικό της outfit.

Loading...

She did it again | Μετά τα χαμηλά μποτάκια της UGG θα φορέσουμε τα γούνινα slides σύμφωνα με την Sydney Sweeney

Η Sydney Sweeney δεν φανταζόταν ποτέ πως τόσο γρήγορα θα είχε αποκτήσει τόσο μεγάλη στιλιστική επιρροή, όμως, το κατάφερε. Πλέον αμέτρητα μικρού μήκους βίντεο στο Tik Tok σού δείχνουν πως να αναδημιουργήσεις τα σύνολα και τις φωτογραφίες από τις αναρτήσεις της στο Instagram, ενώ βρίσκουν ακριβώς τα κομμάτια κάθε της look. Έχει αναδειχθεί σε ένα style icon της Gen Z με το τελευταίο red carpet look της να συγκεντρώνει διθυραμβικές κριτικές στο κόκκινο χαλί στο after party των Oscars, που διοργανώνει κάθε χρόνο το Vanity Fair.

Loading...

Βέβαια, σήμερα μας απασχολεί ένα casual look της. Όπως θα δεις και στην παρακάτω φωτογραφία, η Sydney Sweeney εθεάθη φορώντας το next big thing στα casual υποδήματα. Ο λόγος για τα χνουδωτά platform slides της UGG, που προσφέρουν πολλούς στιλιστικούς πόντους ακόμα και στο πιο απλό σύνολο. Η νεαρή ηθοποιός τα συνδύασε με ένα μαύρο playsuit.

Loading...

Μετά την εμφάνισή της οι trendforecasters, οι fashion insiders και οι απανταχού fashionistas το ανέδειξαν στο must have υπόδημα της ζεστής σεζόν. Στη νέα συλλογή της UGG θα βρεις πολλά χρώματα και παρόμοια σχέδια με τα slides της Sydney Sweeney. Τα εν λόγω κυκλοφορούν σε δύο αποχρώσεις, μαύρο και ροζ, έχουν platform σόλα και είναι άκρως άνετα.

Sydney Sweeney | Η πρωταγωνίστρια του ''Euphoria'' φόρεσε τη νέα τάση μετά τα κοντά μποτάκια της UGG
Maxi Logo Slide, UGG

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ