Follow us

10 + 1 ανοιξιάτικα κομμάτια που θα βρεις στις γκαρνταρόμπες των πιο κομψών γυναικών

Εμπιστεύσου αυτά τα 11 κομμάτια για να δημιουργήσεις τις πιο stylish ανοιξιάτικες εμφανίσεις.

10 + 1 ανοιξιάτικα κομμάτια που θα βρεις στις γκαρνταρόμπες των πιο κομψών γυναικών Pixel Formula

Επιτέλους μετά από αμέτρητες ημέρες με πολύ κρύο, συννεφιά και σε πολλές περιπτώσεις ακραία καιρικά φαινόμενα, αρχίζουμε και νιώθουμε τη μαγευτική ατμόσφαιρα της άνοιξης. Αυτό σημαίνει πως ήρθε η ώρα να αλλάξουμε και την γκαρνταρόμπα μας οργανώνοντας την με τα κατάλληλα κομμάτια, ώστε να μπορούμε εύκολα και γρήγορα να δημιουργούμε κομψά και επίκαιρα looks. Το σημερινό στιλιστικό "μάθημα", λοιπόν, είναι αφιερωμένο ακριβώς σε αυτά τα κομμάτια, που θα κάνουν πιο stylish τις ανοιξιάτικες ημέρες. Βρήκαμε, λοιπόν, τα 12 κομμάτια που εμπιστεύονται οι πιο κομψές γυναίκες αυτή την περίοδο.

Spring Essentials | Τα fashion items που θα δημιουργήσουν την πιο κομψή ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου

Το nude blazer | Ένα στιλιστικά ευέλικτο κομμάτι που θα το φορέσεις και το καλοκαίρι. Φρόντισε να έχει μαλακή υφή και δροσερό ύφασμα. Τα tweed, πλέον, θα τα φορέσεις ξανά σε λίγους μήνες.

Loading...

Το εμπριμέ φουλάρι | Ένα αξεσουάρ που έχεις παραμελήσει, όμως, οι πιο κομψές γυναίκες του δίνουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους κάθε χρόνο. Μπορείς να το φορέσεις με αμέτρητους τρόπους, γύρω από το λαιμό και τη μέση, ως αξεσουάρ τσάντας αλλά και τοπ, και θα αναβαθμίσει το ίδιο το look σου.

Loading...

Ένα πουκάμισο σε bright απόχρωση | Τίποτα δεν φέρνει την άνοιξη όπως τα χρώματα για αυτό και οφείλεις να έχεις το κατάλληλο πουκάμισο.

Loading...

Wide Leg παντελόνι | Αν δεν το έχεις αντιληφθεί μέχρι στιγμής, τα παντελόνια σε ίσια και ανοιχτή γραμμή είναι το must have για αυτή τη σεζόν. Plus, είναι αρκετά άνετα και πολύ κολακευτικά.

Loading...

Ξεβαμμένο blue τζιν | Ήρθε η ώρα να γίνει και η αλλαγή των τζιν, ανταλάσσοντας τα σκουρόχρωμα με τα ανοιχτόχρωμα.

Loading...

Raffia tote τσάντα | Οι κομψές ψάθινες tote τσάντες με τις ιδιαίτερες δερμάτινες λεπτομέρειες και το ευρύχωρο σχέδιο επιστρέφουν κι αυτή τη σεζόν και θα σε συνοδεύσουν στις καθημερινές εμφανίσεις σου.

Loading...

Μπαλαρίνες | Οι μπαλαρίνες επιστρέφουν στις τάσεις της μόδας και φέρνουν μαζί τους την ανεπιτήδευτη κομψότητα στα looks σου.

Tank tops | Τα αγαπημένα τοπακια των 90s θα φορεθούν όσο τίποτα άλλο αυτή τη σεζόν. Μπορείς να επενδύσεις και στην εκδοχή ενός bodysuit.

Καμπαρντίνα | Όσες φορές και αν το πούμε και πάλι δεν είναι αρκετές: Οι καμπαρντίνες είναι η στιλιστική επένδυση, που δεν θα μετανιώσεις ποτέ.

Loading...

Το κατάλληλο wrap φόρεμα | Ένα άκρως θηλυκό και κολακευτικό φόρεμα, το κρουαζέ, θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε σου εμφάνιση.

Ντένιμ φούστα | Είτε την προτιμάς στη trendy μίνι εκδοχή είτε στη διαχρονική μίντι, η ντένιμ φούστα είναι απολύτως απαραίτητη.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ