Follow us

Το matching set από τη Stradivarius που έχει ενθουσιάσει τις fashionistas - ο ιδανικός τρόπος να φορέσεις τη μίνι φούστα

Fashion Memo: Έτσι, δεν θα αργείς να ετοιμάζεσαι κάθε πρωί.

street style Pixel Fornula

Μπορεί ο κόσμος της μόδας να ανανεώνεται συνεχώς, μπορείς νέες τάσεις να παρουσιάζονται με μεγάλη ταχύτητα, μπορεί οι νέες συλλογές να προσφέρουν πληθώρα από στιλιστικές επιλογές και τέλος μπορεί να έχουμε μία ντουλάπα γεμάτη με ρούχα, ωστόσο πάντα η πρώτη σκέψη που κάνουμε το πρωί είναι... "Τι θα φορέσω πάλι σήμερα;”. Απασχολεί εμένα, απασχολεί τις φίλες μου και είμαι σχεδόν σίγουρα απασχολεί και εσένα. Ευτυχώς για όλες μας, στη λίστα με τις τάσεις για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022 υπάρχει ένα trend που πρόκειται να λύση το εν λόγω στιλιστικό ζήτημα.

Διαβάστε Επίσης

Ο λόγος για τα matching ή twin sets ή two pieces ή co-ords, τα οποία βρίσκονται στην επικαιρότητα της μόδας και έχουν ενθουσιάσει τις fashionistas. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα σύνολο που αποτελείται από δύο κομμάτια, τα οποία έχουν το ίδιο χρώμα, μοτίβα, ύφασμα και μπορούν να φορεθούν είτε μαζί είτε χωριστά, προσφέροντας μας κάποιες ευκολίες. Εάν τα φορέσεις μαζί, έχεις αυτομάτως ένα έτοιμο σύνολο που είναι πολύ κομψό χωρίς να σε απασχολήσει ιδιαιτέρως το styling, αφού χρειάζεται να επιλέξεις μόνο παπούτσια, τσάντα και πανωφόρι. Εάν τα φορέσεις ξεχωριστά, αποκτούν νέο ρόλο και μπορείς να δημιουργήσεις ακόμα περισσότερα σύνολα, ανάλογα με την περίσταση, τη διάθεση, το dress code.

Διαβάστε Επίσης

Δίχως αμφιβολία, τα πιο διάσημα twin sets είναι τα κοστούμια, τα οποία επίσης βρίσκονται στη λίστα με τις ανοιξιάτικες τάσεις της μόδας. Ωστόσο, υπάρχει ένα άλλο, πιο κοριτσίστικο και σύγχρονο matching set που έχουν ξεχωρίσει οι fashionistas από τις νέες συλλογές των brands, το οποίο είναι ιδανικό για τις casual εμφανίσεις σου.

stradivarius
Matching set Stradivarius

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα matching set από τη νέα συλλογή της Stradivarius για την άνοιξη του 2022, το οποίο αποτελείται από μία μίνι φούστα σε πράσινη απόχρωση -που είναι ένα από τα color trends της σεζόν- και μία μακρυμάνικη μπλούζα με ρίγες σε λευκό και πράσινο. Το εν λόγω σετ, μπορείς να το φορέσεις με όλα τα flat ζευγάρια παπουτσιών της συλλογής σου. Με sneakers και μπαλαρίνες, με loafers και mules ή ακόμα και με εσπαντρίγιες.

Το matching set που έχει ενθουσιάσει τις fashionistas

Πλεκτό πουλόβερ με ρίγες Stradivarius
Πλεκτό πουλόβερ με ρίγες Stradivarius

Θα το βρεις εδώ.

Πλεκτή μίνι φούστα Stradivarius
Πλεκτή μίνι φούστα Stradivarius

Θα το βρεις εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ