Follow us

Βαλέρια και Ολυμπία Χοψονίδου | Τα casual looks των δύο αδελφών που θα θες να αντιγράψεις

Οι δύο αδελφές δημιούργησαν τα πιο cool σύνολα με κομμάτια που έχεις και εσύ στην γκαρνταρόμπα σου.

Βαλέρια και Ολυμπία Χοψονίδου | Τα casual looks των δύο αδελφών που θα θες να αντιγράψεις NDP

Τον τελευταίο καιρό οι Ελληνίδες celebrities δεν σταματούν να προσφέρουν στιλιστική έμπνευση τόσο μέσα από τις αναρτήσεις του στα social media όσο και μέσω των εμφανίσεων τους στην καθημερινότητά τους. Αυτή τη φορά την προσοχή μας τράβηξαν δύο διάσημες αδελφές με τα χαλαρά look τους. Σου θυμίζουμε πως η Άννα και η Τέα Πρέλεβιτς πριν λίγες ημέρες είχαν μπει στο στιλιστικό ραντάρ μας με αντίστοιχα looks και τώρα η Βαλέρια και η Ολυμπία Χοψονίδου παίρνουν την σκυτάλη και μάς δείχνουν πως θα ντυθούμε on trend σε casual περιστάσεις. Τα looks τους είναι η απόδειξη πως μπορείς να είσαι άνετη και κομψή χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στο στιλ σου.

Loading...

Οι αδελφές Χοψονίδου δίνουν μαθήματα στιλ στο casual ντύσιμο

Οι δύο αδελφές απαθανατίστηκαν σε σπάνια κοινή τους έξοδο στο κέντρο της Αθήνας, όπου απόλαυσαν μια χαλαρή πρωινή βόλτα. Για αυτή την περίσταση οι δύο αδελφές έδωσαν την ψήφο εμπιστοσύνης τους στο athleisure στιλ επιλέγοντας άνετα κομμάτια με urban αισθητική, τα οποία είμαστε σίγουρες πως θα βρεις και στη δική σου γκαρνταρόμπα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ολυμπία Χοψονίδου επέλεξε ένα κλασικό μαύρο σετ φορμών από το brand Adidas. Μάλιστα, από τη συλλογή του επέλεξε και παπούτσια, τα μαύρα αθλητικά που θα δεις στη φωτογραφία παρακάτω. Μοιάζουν αρκετά με εκείνα που φοράει η Bella Hadid -σου θυμίζουμε πως το διάσημο μοντέλο λατρεύει την Adidas. Η Ολυμπία Χοψονίδου για να δώσει λίγο χρώμα στο αθλητικό look της πρόσθεσε μία ζακέτα σε φούξια απόχρωση που φέρει το μονόγραμμα του οίκου Gucci. To σύνολό της ολοκληρώθηκε με μία crossbody τσάντα με εμπριμέ μοτίβο.

Βαλέρια και Ολυμπία Χοψονίδου | Τα casual looks των δύο αδελφών που θα θες να αντιγράψεις

Από την άλλη πλευρά, η αδελφή της Βαλέρια Χοψονίδου στηρίχθηκε πάνω στο staple κάθε γκαρνταρόμπας το ντένιμ. Εκείνη επέλεξε ένα baggy σχέδιο με σκισίματα σε μπλε ξεβαμμένη απόχρωση, το οποίο συνδύασε με ένα πορτοκαλί φούτερ, ένα μακρύ teddy coat σε λευκή απόχρωση και sneakers.

Πες μας στα σχόλια ποιο από τα δύο looks σου άρεσε περισσότερο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ