Follow us

Πώς θα φορέσεις τα διφορούμενα bralettes σύμφωνα με το street style

Τα bralettes διεκδικούν τη θέση τους στις καθημερινές εμφανίσεις.

Πώς θα φορέσεις τα διφορούμενα bralettes σύμφωνα με το street style Splash/Ideal Images

Δύο πράγματα βλέπουμε περισσότερο και από τους γονείς μας τον τελευταίο καιρό: Το mini Miu Miu σετ (σου είχαμε μιλήσει εκτενώς για αυτό εδώ) και τα bralettes. Πράγματι, αυτά τα δύο trends έχουν κατακτήσει τόσο το street style όσο και τις επίσημες εμφανίσεις στα κόκκινα χαλιά. Ωστόσο, σήμερα θα ασχοληθούμε κυρίως με τα δεύτερα, που έφεραν την νέα εποχή ή την επανάσταση στα πατροπαράδοτα σουτιέν.

Τα bralettes, λοιπόν, είναι μία πιο άνετη εκδοχή αυτού του κομματιού, που μας προσφέρει καθημερινώς στήριξη και σταθερότητα στο σώμα μας. Έχουν σχεδιαστεί για να αξιοποιούνται τόσο μέσα από τα ρούχα μας, ως εσώρουχα, όσο και ως τοπ. Καλά διάβασες, θα τα φορέσουμε ως τοπ. Και δεν είμαστε οι μόνες, αφού οι μούσες των σχεδιαστών και οι celebrities -με κάθε σωματότυπο- τους δίνουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους.

Από τις πασαρέλες στο street style και τελικά στην γκαρνταρόμπα μας

Τα bralettes εμφανίστηκαν στο στιλιστικό ραντάρ μας τον Σεπτέμβριο του 2019, όταν η Katie Holmes υπενθύμισε στον κόσμο και πιο συγκεκριμένα στη fashion κοινότητα πως παραμένει μία από τις πιο ενδιαφέρουσες και καλοντυμένες ηθοποιούς στο Hollywood. Η ίδια έγινε viral, όταν εμφανίστηκε στους πολυσύχναστους δρόμους της Νέας Υόρκης με ένα απλό αλλά τόσο κομψό και trend-worthy σύνολο. Πρόκειται για το πλέον iconic Khaite set με την πλεκτή ζακέτα και το κασμιρένιο bralette, που μετά τις φωτογραφίες της έγινε sold out. Αυτή ήταν η αρχή τους. Μετά τα συναντούσαμε όλο και πιο συχνά με την αθλητική εκδοχή τους και τις Bella Hadid, Hailey Bieber και Kendall Jenner να μην τα αποχωρίζονται στις καθημερινές εμφανίσεις τους.

Ακόμα, έμπαιναν στο στιλιστικό ραντάρ μας κυρίως του ζεστούς μήνες και με σχέδια που είχαν έναν beachy χαρακτήρα, όπως τα crochet bralettes. Τώρα, όμως, κερδίζουν έδαφος και απαιτούν τη θέση τους στο street style. Οι πασαρέλες των Miu Miu, Etro, Tom Ford, Fendi, Brandon Maxwell, Missoni, Jonathan Simkhai, Valentino και Dolce & Gabbana έχουν προτείνει τις πιο πολυτελείς και ενδιαφέρουσες εκδοχές τους, ενώ το styling στο catwalk είναι αυτό που μας διαβεβαιώνει πως το bralette αξίζει μία θέση στην γκαρνταρόμπα μας. Συνδυάζονται με κοστούμια, φούστες, τα hot χαμηλοκάβαλα παντελόνια, με πουκάμισα, και γίνονται το must have της Υ2Κ αισθητικής, που επιθυμεί την απελευθέρωση του σώματος.

Πώς θα φορέσεις τα διφορούμενα bralettes σύμφωνα με το street style

Μπορεί να μην είναι η go to επιλογή σου, ωστόσο, αξίζει να τη δοκιμάσεις. Αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις και έτσι συγκεντρώσαμε παρακάτω τα πρόσφατα looks από το street style, που θα σε εμπνεύσουν να την υιοθετήσεις. Μπορείς να τα τροποποιήσεις προσθέτοντας ψηλόμεσα παντελόνια και φούστες, μίντι μήκος για να φέρεις τις ισορροπίες αλλά και loose oversized γραμμές (όπως blazers και cargo παντελόνια), κομψά cropped τζάκετ αλλά και cardigans, που λατρεύουν οι Γαλλίδες, οι επιλογές είναι αμέτρητες.

bralette

Δες παρακάτω τα looks που συγκεντρώσαμε.

Loading...
bralette
bralette
bralette
bralette

bralette

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ