Follow us

Είσαι έγκυος; | Με αυτά τα looks δεν θα κάνεις εκπτώσεις στο στιλ σου

Οι εγκυμονούσες influencers χαράζουν την νέα εποχή στο στιλ της εγκυμοσύνης.

Είσαι έγκυος; | Με αυτά τα looks δεν θα κάνεις εκπτώσεις στο στιλ σου Instagram @rocky_barnes, @gabriellecaunesil & @brittanyxavier

Με κάθε νέα εμφάνιση της η Rihanna αλλάζει όλο και περισσότερο το στιλ της εγκυμοσύνης, το κλασικό look της μητρότητας και την γκαρνταρόμπα της οσονούπω μητέρας. Με κάθε της outfit εξελίσσει τον τρόπο που βλέπει η κοινωνία την εγκυμονούσα αλλά και τον τρόπο που βλέπει η ίδια τον εαυτό της. Πλέον η εγκυμοσύνη δεν κρύβεται κάτω από φαρδιά ρούχα και υπερβολικά baggy σιλουέτες. Η θηλυκότητα της γυναίκας δεν θυσιάζεται στον βωμό της εγκυμοσύνης. Η γκαρνταρόμπα της δεν αλλάζει, ούτε χάνει τον εαυτό της στο νέο της ταξίδι ως άνθρωπος, γυναίκα και σύντροφος.

Αυτό βάλαμε ως στόχο του νέου μας άρθρου σήμερα, να σου δείξουμε πως μπορείς να είσαι κομψή, σέξι και πιστή στην αισθητική σου χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στο στιλ σου. Οι fashion influencers ανά τον κόσμο σχεδόν μαγνητοσκοπούν το ταξίδι της εγκυμοσύνης καταρρίπτοντας όλους τους μύθους και τα ταμπού που την περικυκλώνουν. Δημιουργούν κομψά looks με κομμάτια που έχουν ήδη στην γκαρνταρόμπα τους. Πειραματίζονται με το στιλ και τις σιλουέτες. Φορούν χρώματα και αξεσουάρ. Δεν απορρίπτουν τα ψηλοτάκουνα τους. Αναδεικνύουν τις φουσκωμένες κοιλίτσες τους και το κάνουν με τον πιο κομψό τρόπο.

Style Inspiration | Πάρε στιλιστική έμπνευση για τα looks της εγκυμοσύνης από τις fashion exerts

Με την άνοιξη να γλυκαίνει τον καιρό, είναι η κατάλληλη στιγμή να αντλήσεις στιλιστική έμπνευση από τις εμφανίσεις των πιο ενημερωμένων fashionistas, που βιώνουν την εγκυμοσύνη τους. Θα δεις στην πράξη μέσω των αναρτήσεων τους όσα αναφέραμε παραπάνω. Πάρε παράδειγμα από εκείνες και πρόσθεσε την αυτοπεποίθηση, τον δυναμισμό και τη θηλυκότητα που σου αξίζει σε κάθε σου εμφάνιση.

Δες τα looks που γράφουν από την αρχή το στιλ της εγκυμοσύνης και άντλησε στιλιστική έμπνευση από τα πιο κομψά σύνολα για αυτή τη σεζόν.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ