Follow us

Από 10 - 30 ευρώ | 10 κομμάτια για να υιοθετήσεις τις top τάσεις χωρίς να ξεφύγεις από το budget

Οι αγορές που θα έκανε μία fashionista φέτος την άνοιξη.

street style Splash News / Ideal Image

Μία βόλτα στα καταστήματα και μερικά clicks στα αγαπημένα μας e-shops είναι αρκετά για να παρατηρήσουμε πως οι ανοιξιάτικες συλλογές των brands έχουν κάνει την εμφάνιση τους. Τα έντονα χρώματα όπως το κόκκινο, το φούξια, το πράσινο, τα blazers, τα ταγιέρ και τα κοστούμια, τα αέρινα φορέματα, τα εμπριμέ crop tops που συνδυάζονται τέλεια με ψηλόμεσες παντελόνες είναι μερικά από τα επικρατέστερα trends που πρόκειται να μας απασχολήσουν την επόμενη περίοδο και μπορούμε να τα βρούμε όλα στις νέες collection.

Διαβάστε Επίσης

Ωστόσο, εάν είσαι και εσύ σε μία διαδικασία ανανέωσης του στιλ σου και θέλεις να κάνεις έξυπνες και πρακτικές αγορές, θα χρειαστεί να προετοιμαστείς πριν ξεκινήσεις τις βόλτες στα καταστήματα. Αρχικά, θα πρέπει να ενημερωθείς για όλες τις νέες τάσεις της μόδας και να ξεχωρίσεις εκείνες που σου ταιριάζουν περισσότερο και θέλεις να υιοθετήσεις. Πολύτιμη βοήθεια για έμπνευση -εκτός από τα περιοδικά και sites μόδας- είναι να ανακαλύψεις τις fashionistas, που θαυμάζεις για το στιλ τους και να δεις πως φορούν εκείνες τα trends της σεζόν.

Διαβάστε Επίσης

Στη συνέχεια, καλό είναι να κάνεις μία εκκαθάριση στη ντουλάπα σου και να σημειώσεις τα κομμάτια εκείνα που λείπουν και θα ήθελες να αγοράσεις αυτή τη σεζόν. Δημιούργησε μία shopping list, γράφοντας τα με σειρά προτεραιότητας ώστε να ξεκινήσεις από εκείνα που χρειάζεσαι περισσότερο. Το επόμενο και πολύ σημαντικό βήμα είναι να ορίσεις ένα συγκεκριμένο budget, από το οποίο δεν πρέπει να ξεφύγεις. Κάπως έτσι, θα καταφέρεις να ανανεώσεις το στιλ σου εύκολα και οικονομικά.

Για να σε βοηθήσουμε, ρίξαμε μία ματιά στα e-shops των brands και ξεχωρίσαμε δέκα κομμάτια που κοστίζουν από δέκα έως και τριάντα ευρώ, τα οποία αξίζουν μία θέση στη γκαρνταρόμπα σου.

Editor's Picks

Εμπριμέ φούστα σορτς 12.99 €  Pull and Bear

Σεμιζιέ σατινέ φόρεμα 29.99 € Pull and Bear

Μπλέιζερ ριχτό σε γυναικεία γραμμή 25.99 € Bershka

Παντελόνι wide leg με θηλιές στη μέση 22.99 € Bershka

T-shirt 12.95 EUR Zara

Φούστα sarong 25.95 EUR Zara

Σατέν πουκάμισο με πέτα 19,99 €  Stradivarius

Εμπριμέ τοπ με ντεκολτέ καρδιά 22,99 €  Stradivarius

Φόρεμα με ντεκολτέ σε σχήμα V 19,99 € H&M

Φόρεμα με σφηκοφωλιά 14,99 € H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ