Follow us

Ψάχνεις τις φετινές τάσεις στα παπούτσια | Θα τις βρεις στην γκαρνταρόμπα της Μαρίας Ηλιάκη

Μπήκαμε στην γκαρνταρόμπα της και ξεχωρίσαμε τα πιο stylish και trendy παπούτσια.

Ψάχνεις τις φετινές τάσεις στα παπούτσια | Θα τις βρεις στην γκαρνταρόμπα της Μαρίας Ηλιάκη NDP

Η Μαρία Ηλιάκη τον τελευταίο καιρό μας απασχολεί διαρκώς με τις στιλιστικές της επιλογές. Η παρουσιάστρια έχει γυρίσει στη μικρή οθόνη και μας κρατάει συντροφιά μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου ''Τι λες τώρα'' και έτσι έχει την ευκαιρία να δημιουργεί ενδιαφέροντα σύνολα, που δεν περνούν απαρατήρητα. Η ίδια πάντα βρίσκεται στις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες celebrities και σήμερα αποφασίσαμε να μπούμε έστω και διαδικτυακά στην γκαρνταρόμπα της. Πώς; Μέσω των αναρτήσεων της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, όπου δημοσιεύει, μεταξύ άλλων, και τα αγαπημένα της outfits. Ωστόσο, σήμερα θα εστιάσουμε κυρίως στη συλλογή των παπουτσιών της.

Τα on trend παπούτσια της Μαρίας Ηλιάκη που αξίζει να κάνεις δικά σου

Πηγαίνοντας από το ένα post στο άλλο γρήγορα καταλάβαμε πως η Μαρία Ηλιάκη παρακολουθεί τις τάσεις και ειδικά αυτές που αφορούν τα παπούτσια. Ξεχωρίσαμε, λοιπόν, παρακάτω εκείνα τα σχέδια, που θα φορέσουμε όσο τίποτα άλλο αυτή τη σεζόν και αξίζουν σίγουρα μία θέση και στη δική σου γκαρνταρόμπα.

-Flat Mules | Η Μαρία Ηλιάκη λατρεύει το άνετο στιλ για αυτό και δίνει την ψήφο εμπιστοσύνης της στα trendy flat mules. Η ίδια, μάλιστα, έκανε τη διαφορά επιλέγοντας την animal print εκδοχή τους. Αν δεν ήξερες πως να φορέσεις τα εν λόγω μοτίβα, τώρα πήρες μία ιδέα από το look της παρουσιάστριας.

Loading...

-Λευκά Sneakers | Τα εν λόγω αθλητικά παπούτσια δεν θα φύγουν από τις τάσεις της μόδας, ενώ είναι η λύση στο καθημερινό στιλιστικό πρόβλημα ''δεν έχω τίποτα να φορέσω''.

Loading...

-Slingbacks | Τα απολύτως θηλυκά slingbacks κέρδισαν τη Μαρία Ηλιάκη και είναι η go - to επιλογή της για τις βραδινές εξόδους της και τα date nights.

Loading...

-Saten Mules | Τα σατινέ ψηλοτάκουνα mules με αυτό το τακούνι έχουν λατρευτεί και από τις Ναταλιά Γερμανού και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Είναι η must have προσθήκη στη συλλογή σου.

Loading...

-Chanky Sneakers | Ούσα μητέρα η Μαρία Ηλιάκη η άνεση βρίσκεται πάντα στους στιλιστικούς στόχους της. Για αυτό και θα βρεις τα cool και μοντέρνα chunky sneakers στην γκαρνταρόμπα της και στις περισσότερες εμφανίσεις της.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ