Follow us

Πώς θα πετύχεις το casual chic σε μία βραδινή εμφάνιση | Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Έλενα Χριστοπούλου δείχνουν τον τρόπο

Η νέα εκδοχή του βραδινού ντυσίματος θέλει άνεση πάνω από όλα.

Πώς θα πετύχεις το casual chic σε μία βραδινή εμφάνιση | Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Έλενα Χριστοπούλου δείχνουν τον τρόπο NDP

Έχουμε συνηθίσει στις βραδινές εξόδους να επιλέγουμε τα πιο glamorous looks, εκείνα που έχουν μία σέξι διάθεση αλλά και μία πιο πομπώδη αισθητική. Τραβούν τα βλέμματα, την προσοχή, κεντρίζουν το ενδιαφέρον, μάς ξεχωρίζουν ανάμεσα στους παρευρισκόμενους. Τα βραδινά outfits εκείνα που επιλέγουμε για να βγούμε για ένα ποτό, φαγητό, χορό και διασκέδαση, έχουν επίσης ως στόχο να μας προσφέρουν όσα ''στερούμαστε'' στο πρωινό καθημερινό ντύσιμό μας. Είναι fun και εμπνέουν τον στιλιστικό πειραματισμό μας. Ωστόσο, δύο looks από δύο Ελληνίδες celebrities μάς έκαναν να δούμε το βραδινό ντύσιμο με άλλο μάτι. Για να είμαστε ειλικρινείς μας δίδαξαν το night out look με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, από μία σχεδόν ξένη σκοπιά για εμάς. Ο λόγος για τις παρουσιάστριες και fashion experts Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Έλενα Χριστοπούλου, που σε πρόσφατη νυχτερινή έξοδό τους μοίρασαν στιλιστικά μαθήματα.

Casual chic σε βραδινή έξοδο | Το νέο κεφάλαιο στο βραδινό ντύσιμο

Οι Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Έλενα Χριστοπούλου αποτελούν δύο άτομα που έχουν διανύσει πολλά χιλιόμετρα στο χώρο της μόδας. Έτσι, μπορούμε να τις εμπιστευτούμε με τα μάτια κλειστά όσον αφορά το ντύσιμο, τις τάσεις και το στιλ. Και οι δύο άλλωστε παρακολουθούν με αμείωτο ενδιαφέρον τις εξελίξεις του χώρου και κάθε τους εμφάνιση το αποδεικνύει. Μάλιστα, η τελευταία έχει ακόμα παραπάνω ενδιαφέρον.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο φίλες βγήκαν να διασκεδάσουν στο νυχτερινό κέντρο BOX με το φωτογραφικό φακό του NDP να απαθανατίζει τα looks τους. Αυτά μας έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση αφού διαφέρουν αρκετά από όσα έχουμε συνηθίσει σε τέτοιου είδους περιστάσεις. Και οι δύο τους επέλεξαν να δημιουργήσουν casual chic εμφανίσεις, μία φρέσκια οπτική πάνω στο ντύσιμο της βραδινής εξόδου.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε μία nude εμπριμέ μπλούζα με κλειστή λαιμόκοψη συνδυασμένη με ένα tailored μαύρο παντελόνι. Από την άλλη, η Έλενα Χριστοπούλου φόρεσε μία καρό cropped πλεκτή ζακέτα ως τοπ στην παστέλ γαλάζια απόχρωση συνδυασμένη με ένα λευκό loose tailored παντελόνι, ενώ κολιέ με πέρλες σε διαφορετικά μήκη και χρώματα αναβάθμισαν ακόμα περισσότερο το look της.

Πώς θα πετύχεις το casual chic σε μία βραδινή εμφάνιση | Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Έλενα Χριστοπούλου δείχνουν τον τρόπο

Αν, λοιπόν, επιθυμείς να είσαι άνετη και στη βραδινή έξοδο ακολούθησε το παράδειγμά τους. Plus, είναι η τέλεια επιλογή για εσένα που έχεις κανονίσει έξοδο μετά το πέρας της δουλειάς.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ