Follow us

Σκέφτεσαι τι θα φορέσεις το Πάσχα; | Η Εβελίνα Νικόλιζα επέλεξε το πιο κολακευτικό φόρεμα

Η Εβελίνα Νικόλιζα φόρεσε το φόρεμα που ταιριάζει σε όλους του σωματότυπους.

evelina_nikoliza Instagram @evelina_nikoliza

Τα τελευταία δύο χρόνια, το Πάσχα γιορτάστηκε υπό τη σκιά της πανδημίας. Οι περιορισμοί σε άτομα, οι μάσκες και τα μέτρα προστασίας, το γεγονός πως δεν μπορούσαμε καν να ταξιδέψουμε εκτός νομού μάς έκανε να βιώνουμε πρωτόγνωρες στιγμές. Φέτος, η επιστροφή στην κανονικότητα μοιάζει ένα όνειρο που γίνεται σιγά σιγά πραγματικότητα. Αυτό σημαίνει πως ως fashionistas έχουν ήδη ξεκινήσει να αναλογιζόμαστε τι θα φορέσουμε το βράδυ της Ανάστασης, την Κυριακή του Πάσχα και γενικώς στις εμφανίσεις μας την επόμενη περίοδο.

Διαβάστε Επίσης

Τι μπορείς να φορέσεις;

Μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις τόσο για την εποχή όσο και για την περίσταση είναι τα φορέματα, αφού η θερμοκρασία της άνοιξης σού επιτρέπει να τα φορέσεις με διάφορους τρόπους. Η Εβελίνα Νικόλιζα μάλιστα φόρεσε πρόσφατα ένα φόρεμα που συνδυάζει ό,τι ακριβώς θέλουμε. Είναι κομψό, πολύ κολακευτικό, κατάλληλο για την περίοδο και μπορείς να το φορέσεις τόσο με flat όσο και με ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Διαβάστε Επίσης

Συγκεκριμένα, η Εβελίνα Νικόλιζα φόρεσε ένα κρουαζέ φόρεμα σε λουλουδάτο μοτίβο από τη νέα συλλογή της ελληνικής εταιρείας ρούχων, Parabita και το συνδύασε με ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Η κρουαζέ ή wrap γραμμή στα φορέματα ταιριάζει όλους τους σωματότυπους αφού αγκαλιάζει τις καμπύλες του σώματος με τον πιο κολακευτικό τρόπο. Τα floral μοτίβα επίσης είναι το trend της εποχής που σίγουρα αξίζει να υιοθετήσεις. Το εν λόγω φόρεμα μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα σε day to night εμφανίσεις. Όσον αφορά στα παπούτσια, ταιριάζει με sneakers, loafers ή μπαλαρίνες, ενώ εάν είσαι fan των ψηλοτάκουνων μπορείς να το συνδυάσεις με ψηλοτάκουνα πέδιλα, όπως η Εβελίνα Νικόλιζα, με γόβες ή με πλατφόρμες.

Το ανοιξιάτικο look της Εβελίνας Νικόλιζα

Loading...

Get the Look

Φόρεμα floral κρουαζέ Parabita
Φόρεμα floral κρουαζέ Parabita

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ