Follow us

Τα μαγιό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που θα φορέσουμε φέτος στην παραλία

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας δίνει την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση για τις φετινές εμφανίσεις στην παραλία.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε ένα μεγάλο ταξίδι στις ΗΠΑ απολαμβάνοντας ένα διάλειμμα από την τηλεόραση και τη φρενίτιδα της καθημερινότητας. Από τις τελευταίες τις αναρτήσεις βλέπουμε πως το μοντέλο επισκέφθηκε το Λος Άντζελες, την Χαβάη και τη Νέα Υόρκη διασκεδάζοντας με τη ψυχή της σε κάθε μέρος. Τις τελευταίες εβδομάδες, αφότου γύρισε από το ταξίδι της, η ίδια δεν σταματάει να δημοσιεύει φωτογραφίες από τα αγαπημένα της looks, τα τοπία, και τις υπέροχες στιγμές που απόλαυσε από τους προορισμούς των διακοπών της. Κάπου ανάμεσα στα ηλιόλουστα τοπία, τους πολυσύχναστους δρόμους και τις βραδινές εξόδους της ξεχωρίσαμε τις αναρτήσεις με τα μαγιό.

Loading...

Καλά διάβασες, τα μαγιό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι αυτά που μας τράβηξαν, μεταξύ άλλων, την προσοχή μας. Με την άνοιξη να ζεσταίνει τις ημέρες το μυαλό μας βρίσκεται ήδη στις παραλίες και τα must have των φετινών beach looks μας. Άλλωστε, ποτέ δεν είναι αρκετά νωρίς για να προετοιμαζόμαστε για αυτές τις περιστάσεις, καθώς στην Ελλάδα το καλοκαίρι φθάνει πάντα νωρίτερα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μοιράζει στιλιστικά μαθήματα στα φετινά beach looks

Δεν είναι η πρώτη φορά που Ηλιάνα Παπαγεωργίου μάς απασχολεί με τις ενδυματολογικές της επιλογές. Έχοντας διανύσει πολλά χιλιόμετρα στη βιομηχανία της μόδας ως μούσα των σχεδιαστών έχει συγκεντρώσει πολλά στιλιστικά μυστικά για να δημιουργεί on trend εμφανίσεις αλλά και σύνολα που αναδεικνύουν κάθε εκατοστό του σωματότυπού της. Κάπως έτσι καταφέρνει να μπαίνει στο στιλιστικό ραντάρ μας και να μας εμπνέει με τα looks της. Τα τελευταία της, ωστόσο, αφορούν την παραλία και τα πιο hot μαγιό της φετινής σεζόν

Παρακάτω ξεχωρίσαμε τα σχέδια που επέλεξε να φορέσει στις διακοπές της και αποτελούν τάσεις. Εμείς τα λατρέψαμε και θα τους δώσουμε τη δική μας ψήφο εμπιστοσύνης.

Strings | Τα μαγιό με κλασικά κοψίμματα και μακριά σκοινιά είναι must.

Loading...

Girly Looks | Σχέδια με κοριτσίστικες λεπτομέρειες όπως φιόγκοι και παστέλ αποχρώσεις θα βρεθούν στο shopping cart μας.

Loading...

Tie - dye | Για άλλη μια χρονια το 00s look του tie-dye θα μας απασχολήσει.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ