Follow us

Έχεις διοργανώσει πασχαλινή εξόρμηση; | Αυτά είναι τα κομμάτια που χρειάζεται να έχεις στη βαλίτσα σου

Τέσσερις συμβουλές για να οργανώσεις σωστά τη βαλίτσα σου.

travel iStock

Η περίοδος της άνοιξης είναι ιδανική για εξορμήσεις στη φύση ή τη θάλασσα και οι διακοπές του Πάσχα που πλησιάζουν είναι η τέλεια ευκαιρία για να διοργανώσεις κάποια εκδρομή σε κοντινό προορισμό. Είτε έχεις ήδη αποφασίσει τι θα κάνεις είτε είσαι σε διαδικασία αναζήτησης, θα φτάσει η στιγμή που θα χρειάζεται να οργανώσεις τη βαλίτσα σου. Για να σε βοηθήσουμε συγκεντρώσαμε τέσσερις συμβουλές και items που αξίζει να τοποθετήσεις σίγουρα στις αποσκευές σου.

Styling Tips

#1

Εάν δεν θέλεις να πάρεις μαζί όλη τη ντουλάπα μαζί σου, η οργάνωση είναι απαραίτητη. Πριν ξεκινήσεις να τοποθετείς τα ρούχα σου τη βαλίτσα προσπάθησε να δημιουργήσεις τα σύνολα που θα ήθελες να φορέσεις την κάθε ημέρα της εξόρμησής σου. Ένα σύνολο για τις χαλαρές βόλτες, για την Ανάσταση, για την Κυριακή του Πάσχα κ.ο.κ. Στη συνέχεια, επέλεξε να τοποθετήσεις στη βαλίτσα σου ρούχα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ποικιλοτρόπως. Για παράδειγμα, ένα co-ord όπως το κοστούμι και μάλιστα σε έντονο χρώμα που είναι και trend της σεζόν είναι must have. Μπορείς να το φορέσεις με πουκάμισο ή t-shirt τόσο σε βραδινή έξοδο όσο και σε casual βόλτες.

Διαβάστε Επίσης

#2

Εξίσου σημαντικό είναι το κεφάλαιο που αφορά στα παπούτσια, αφού δεν χρειάζεται να το παρακάνεις. Ένα ζευγάρι sneakers, κατά προτίμησε σε basic χρώμα για να ταιριάζουν με τα πάντα, και ένα ζευγάρι άνετα ψηλοτάκουνα παπούτσια όπως οι πλατφόρμες είναι αρκετά. Προτίμησε παπούτσια που συνδυάζουν άνεση και σταθερότητα, ώστε να απολαύσεις στο έπακρο τις βόλτες σου.

Extra Tip

Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις επίσης είναι η αποθήκευση των παπουτσιών σου. Φρόντισε να τα τοποθετήσεις σε υφασμάτινες μικρές τσάντες ώστε να μη λερωθούν τα ρούχα και να μη φθαρούν τα παπούτσια.

#3

Περνώντας στα πανωφόρια, μία κλασική μπεζ καμπαρντίνα και ένα τζιν μπουφάν είναι υπεραρκετά. Η επιλογή του πανωφοριού ωστόσο εξαρτάται και από τον προορισμό σου. Έλεγξε τη θερμοκρασία και βάλε στις αποσκευές σου το ιδανικό.

Διαβάστε Επίσης

#4

Θα συμφωνήσουμε πως ένα εντυπωσιακό κόσμημα ή ένα αξεσουάρ μπορεί να μεταμορφώσει στη στιγμή ένα σύνολο, αυτό όμως δεν σημαίνει πως χρειάζεται να βάλεις στη βαλίτσα όλη τη συλλογή σου. Προτίμησε ένα ζευγάρι χρυσούς κρίκους ή λεπτές αλυσίδες για τον λαιμό που ταιριάζουν με τα πάντα.

Editor's Picks

Λευκό t-shirt Pull & Bear

Σκουλαρίκια κρίκοι Reflections από επιχρυσωμένο ασήμι 925° Li-La-Lo

Τσάντα GUESS E-Papoutsia

Πλισέ ολόσωμη φόρμα BSB

Midi φούστα εμπριμέ Lynne

Πουκάμισο με ανοιχτή λαιμόκοψη Lynne

Ανοιχτό ριγέ σακάκι με φόδρα Stradivarius

Παντελόνι culotte Stradivarius

Μπλούζα κρουαζέ κουμπιά Mango

Κλασική βαμβακερή καμπαρντίνα Massimo Dutti

Σακίδιο πλάτης Nine West Haralas.gr

Λευκά sneakers Axel Arigato Kalogirou

Μίντι κεντημένο φόρεμα Zara

Εσπαντίγιες Envie Shoes

Λινό φόρεμα με ζώνη Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ