Έχεις μία καμπαρντίνα στην ντουλάπα σου; | Βρήκαμε τους πιο φρέσκους τρόπους για να τη φορέσεις

Τα looks των ενημερωμένων fashionistas που θα ανανεώσουν το στιλ της κλασικής καμπαρντίνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Όταν αναφερόμαστε στα ανοιξιάτικα πανωφόρια πάντα την πρώτη θέση έχει η καμπαρντίνα, ένα πραγματικό staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας, που δεν θα σταματήσουμε ποτέ να φοράμε. Το εν λόγω outwear είναι πρακτικό, ευέλικτο και πάνω από όλα αβίαστα κομψό. Η κλασική και διαχρονική μπεζ εκδοχή της καμπαρντίνας θα αποτελεί πάντα την πιο διάσημη επιλογή όσον αφορά το φθινοπωρινό αλλά και το ανοιξιάτικο στιλ, δηλαδή κατά τη διάρκεια των μεταβατικών μηνών. Η συγκεκριμένη χρωματική επιλογή είναι η πιο "safe", ενώ θα σου δώσει την ευκαιρία να τη συνδυάσεις με όλα τα outfits σου. Είναι χρήσιμο να ξέρεις πως η εν λόγω απόχρωση έχει συνδεθεί με τις κομψές Βρετανίδες και τις royals, αφού την έχει κάνει διάσημη πρώτα ο οίκος Burberry.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η καμπαρντίνα έχει ήδη κάνει την εμφάνιση της στο street style αυτής της περιόδου, αποδεικνύοντας την ευελιξία της στα στιλ και τις αισθητικές των fashionistas ανά τον κόσμο, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά την αντοχή της σε κάθε test του χρόνου σαν ρούχο. Παρ' όλα αυτά, ίσως αυτή την περίοδο, που ο καιρός γλυκαίνει μέρα με τη μέρα περισσότερο αλλάζοντας τις στιλιστικές μας ανάγκες, να χρειάζεσαι περισσότερο στιλιστική έμπνευση. Μετά άλλωστε από τόσες σεζόν φορώντας την έχει έρθει η ώρα να ανανεώσεις το κλασικό look της.

Το Tik Tok μοιράζει στιλιστικά μαθήματα πάνω στην καμπαρντίνα

Για αυτό το λόγο και απευθυνθήκαμε στις style experts του Tik Tok για να μας δώσουν νέους, ενδιαφέροντες και chic στιλιστικούς συνδυασμούς με πρωταγωνιστή την καμπαρντίνα. Παρακάτω, λοιπόν, συγκεντρώσαμε τρία διαφορετικά μικρού μήκους βίντεο με κομψούς και ιδιαίτερους συνδυασμούς που θα σου προσφέρουν την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση για τα ανοιξιάτικα σου looks.

@lilliegracep

The trench coat, Springs number 1 essential. Which is your favourite?☺️🤍 #springoutfit #trenchcoat #springoutfitinspo #trenchcoatstyle

♬ Intimidated (feat. H.E.R.) - KAYTRANADA
@georgia.graninger

ig:_georgiaxgraninger_ #trenchcoat#trenchcoatstyle#outfitinspiration#outfitideas#fallfashion#falloutfits#autumnfashion#fashiontiktok#neutraloutfit

♬ original sound - xxtristanxo
@lvblackwell

an autumn must have 🙌🏻 #trenchcoatstyle #trenchcoat #autumnstyleinspo #autumnoutfits2021

♬ Careless Whisper - George Michael