Follow us

Θες να νιώθεις κομψή και άνετη κάθε στιγμή; | Δες το εμπριμέ ανοιξιάτικο σύνολο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Το σύνολό της παρουσιάστριας μοίρασε στιλιστική έμπνευση.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου NDP

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λατρεύει τη μόδα και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αντισταθεί στις τάσεις της εκάστοτε σεζόν. Έχει πάντα μία μαξιμαλιστική διάθεση όσον αφορά το ντύσιμο. Η παρουσιάστρια διαλέγει glamorous σύνολα ακόμα και για τις πιο απλές εμφανίσεις της, ενώ σπάνια θα την συναντήσεις χωρίς τα ψηλοτάκουνα της. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό έχει ερωτευτεί τα σατινέ mules, τα οποία έχει σε μία πληθώρα χρωμάτων. Παρ' όλα αυτά, σήμερα θα κάνουμε λόγο για το σύνολό που επέλεξε να φορέσει στην Athens Exclusive Designers Week.

Loading...

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μοιράζει στιλιστικά μαθήματα

Η ίδια παρευρέθηκε στην επίδειξη μόδας του fashion brand Juicy Couture κατά τη διάρκεια της φετινής Athens Exclusive Designers Week. Όπως ήταν αναμενόμενο μαγνήτισε τα βλέμματα βάζοντας φωτιά στα φλας των φωτογράφων του NDP με το look της. Όπως περιμέναμε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφερε τον στιλιστικό μαξιμαλισμό, τη θηλυκότητα και την έντονη διάθεση για πειραματισμό και στο ΑΧDW επιλέγοντας ένα two piece με μοτίβο και έντονες αποχρώσεις -μια ιδανική επιλογή για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις της μένοντας πιστή στο στιλ και την αισθητική της.

Όπως θα δεις και στην παρακάτω φωτογραφία η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέλεξε ένα σετ φορμών με σατινέ υφή και animal print σε ένα κοκτέιλ χρωμάτων, που μας θυμίζει τα χρώματα του καλοκαιρινού ηλιοβασιλέματος. Η ίδια επέλεξε sunset orange πέδιλα με λεπτομέρεια διαφάνειας (μία τάση της σεζόν), ενώ εξίσου ενδιαφέρουσα ήταν και η τσάντα που κρατούσε. Πιο συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέλεξε μία τσάντα χειρός σε nude αποχρώσεις μεταλλιζέ υφή και bamboo χερούλι, φέρνοντας την χρωματική ισορροπία στην εμφάνιση της.

Θες να νιώθεις κομψή και άνετη κάθε στιγμή; | Δες το εμπριμέ ανοιξιάτικο σύνολο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Το look της αποδεικνύει πως με τα σωστά κομμάτια μπορείς να είσαι τόσο κομψή όσο και άνετη. Το σατινέ athleisure σετ της σε έντονη απόχρωση και με ένα ιδιαίτερο μοτίβο μπορεί να γίνει η δική σου go to επιλογή καθόλη τη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού. Έτσι, δεν θα θυσιάζεις την κομψότητά σου στον βωμό της άνεση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ