Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη με το κοστούμι - τάση για αυτή τη σεζόν που θα φορέσεις μέχρι και το Πάσχα

Το ανοιξιάτικο look που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις για όλους τους σωστούς λόγους.

Ελένη Μενεγάκη NDP

Σπάνια θα δούμε σε τόσο μεγάλο βαθμό μία τάση να υιοθετείται από τόσες πολλές Ελληνίδες celebrities. Παρ΄όλα αυτά, φέτος έχουν όλες ξετρελαθεί με το πράσινο -το χρώμα της χρονιάς αν όχι μόνο της σεζόν. Κάθε φορά που θα ανανεώσουμε το feed των social media μας θα συναντήσουμε και ένα νέο green outfit από κάποια παρουσιάστρια, celebrity και fashion influencer. Το λατρεύουν για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι η ενέργεια του χρώματος που σε συνεπαίρνει γεμίζοντας τις αποθήκες με θετικότητα και αυτοπεποίθηση. Βέβαια, μιλώντας από την πλευρά του styling, το πράσινο είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σχεδόν σε κάθε γυναίκα ανεξάρτητα από τα χρώματα και τα χαρακτηριστικά της. Ανάμεσα, λοιπόν, στις αμέτρητες αναρτήσεις η προσοχή μας αιχμαλωτίστηκε από την Ελένη Μενεγάκη με ένα απολύτως stylish πράσινο σύνολο.

Loading...

Γιατί θα θες να φορέσεις το πράσινο κοστούμι της Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει τα χρώματα, οπότε περιμέναμε τη στιγμή που θα έδινε μία ευκαιρία και στο πράσινο. Η ίδια, λοιπόν, εμφανίστηκε στο πλατό της μεσημεριανής εκπομπής της με ένα υπέροχο πράσινο κοστούμι, το οποίο είχε συνδυάσει με ένα εμπριμέ πουκάμισο σε παστέλ αποχρώσεις -μία ιδανική αντίθεση για την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα.

Loading...

Το πράσινο κοστούμι φαίνεται να είναι το look που επιλέγουν οι περισσότερες celebrities για να υιοθετήσουν την εν λόγω τάση. Είναι ένας τρόπος να ανανεώσουν τις επαγγελματικές τους εμφανίσεις, αξιοποιώντας τα κομμάτια του και στα σύνολα των εξόδων τους. Είναι έντονο αλλά παράλληλα chic και αποπνέει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Μπορείς και εσύ να του δώσεις μία ευκαιρία, καθώς θα σου χρησιμεύσει τόσο το Πάσχα όσο και στις επίσημες βραδινές εμφανίσεις σου. Για να δημιουργήσεις ομοιόμορφα looks απλά συνδύασε το με ασφαλείς αποχρώσεις, όπως είναι οι ουδέτερες, κάτι που έκανε στην παρακάτω φωτογραφία η Κατερίνα Καινούργιου.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ