Follow us

Ψάχνεις το κατάλληλο παπούτσι για την Ανάσταση; | Εδώ θα βρεις εκείνο που χρειάζεσαι

Δημιουργήσαμε έναν πλούσιο shopping guide με οτιδήποτε χρειάζεσαι φέτος το Πάσχα.

Ψάχνεις το κατάλληλο παπούτσι για την Ανάσταση; | Εδώ θα βρεις εκείνο που χρειάζεσαι Pixel Formula

Υπό κανονικές συνθήκες η περίοδος των εορτών θα πρέπει να είναι ένα χαρούμενο διάλειμμα από την φρενίτιδα της καθημερινότητας, μία χρονική περίοδος αφιερωμένη στα αγαπημένα πρόσωπά μας αλλά και την ξεκούραση, όπως επίσης και ένα διάστημα στο οποίο χωράμε όλες εκείνες τις δραστηριότητες που θέλαμε να κάνουμε αλλά δεν προλαβαίναμε. Κάπως, όμως, τα καταφέρνουν οι υποχρεώσεις και τα απρόοπτα προσθέτοντας περισσότερα tasks στη λίστα μας. Ανάμεσα σε αυτά μπορεί να είναι ένα γρήγορο shopping για να εξοπλίσουμε την φαρέτρα μας με τα απαραίτητα fashion items για τις εμφανίσεις μας φέτος το Πάσχα και τα looks μετά το πέρας του. Σε αυτά σίγουρα συγκαταλέγονται τα παπούτσια, καθώς όλες μας αναζητάμε εκείνα που θα φορέσουμε τόσο στην Ανάσταση όσο και στις εξόδους μετά από τις εορτές.

Αυτή η περίοδος, άλλωστε, σιγοντάρει την στιλιστική ανανέωση με τις ανάγκες του styling μας, είτε αυτές αφορούν το γραφείο είτε την χαλαρή βόλτα του Σαββατοκύριακου, να αλλάζουν. Τι αναζητάμε, λοιπόν, αυτή την περίοδο; Κάποιες θα ήθελαν να αντικαταστήσουν τα πολυφορεμένα sneakers τους, που πλέον δείχνουν την φθορά τους. Άλλες, θέλουν να επενδύσουν σε ένα ζευγάρι γοβών σε ουδέτερη απόχρωση ή σε φλατ παπούτσια που δεν θα αφαιρέσουν πόντους από τις εμφανίσεις τους. Βέβαια, υπάρχουν και αυτές που επιθυμούν φέτος να πειραματιστούν με το προσωπικό τους στιλ και να υιοθετήσουν τις μεγαλύτερες τάσεις, ενώ είναι και αυτές που αναζητούν τα διαχρονικά και πάντα κομψά σχέδια.

Loading...

Shopping Spree | Spring Shoes Edition

Είμαστε στη ευχάριστη θέση να σε ενημερώσουμε πως σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις εμείς θα σου έχουμε τη λύση. Εν όψει της Ανάστασης και των ζεστών ημερών δημιουργήσαμε έναν πλούσιο shopping guide με μία ποικιλία παπουτσιών. Τάσεις, όπως platform heels και mules, φλατ σχέδια, όπως sneakers, μπαλαρίνες, και διαχρονικά looks, όπως μυτερές γόβες και εσπαντρίγιες, ό,τι και αν ψάχνεις θα το βρεις παρακάτω.

Εσπαντρίγιες σε nude απόχρωση, Tsakiris Mallas

Platform mules, Haralas

Πέδιλα με glamorous λεπτομέρειες και σατινέ εφέ, Envie Shoes

Superstar Bonega sneakers, Adidas

Λευκά sneakers, Karl Lagerfeld

Μυτερές γόβες με κροκό εφέ, Mango

Slingbacks με λεπτομέρεια, Zara

Μπαλαρίνες με φιόγκο με λεπτομέρεια από πέρλα, River West

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ