Τα vegan παπούτσια της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση που θα φορέσουμε και εμείς

Μας έδειξε τα πιο κομψά παπούτσια με ''πράσινο'' πρόσημο που θα αγοράσουμε και εμείς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση είναι μία γυναίκα που μιλάει ανοιχτά για πολλά σημαντικά θέματα, από την κακοποίηση των ζώων μέχρι τις δυσκολίες της γονιμοποιήσεις. Πάντα κεντρίζει την προσοχή μας με τις απόψεις της, καθώς επικοινωνεί με πάθος τα μηνύματά της. Παρ' όλα αυτά, σήμερα μαγνήτισε την προσοχή μας με μία ιδιαίτερη στιλιστική επιλογή που αξίζει και τη δική σου προσοχή. Δεν πρόκειται για ένα glamorous σύνολο, μία τολμηρή εμφάνιση ή κάποιο εμβληματικό vintage fashion item, αλλά για το αξεσουάρ της που έχει ενδιαφέρουσα προέλευση, κατασκευή και πράσινο αντίκτυπο στο περιβάλλον.

Τα vegan παπούτσια της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση κερδίζουν τις εντυπώσεις για πολλούς λόγους

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία φοράει ένα κλασικό σχέδιο loafers σε λευκή απόχρωση με μεταλλική λεπτομέρεια. Αποτελούν διαχρονικά παπούτσια, που θα φοράς ξανά και ξανά σε αμέτρητες περιστάσεις καθώς προσφέρουν μεγάλη στιλιστική ευελιξία. Ωστόσο, τα εν λόγω παπούτσια ξεχωρίζουν όχι μόνο για το σχέδιο τους αλλά και την κατασκευή τους. Είναι vegan οικολογικά υποδήματα που έχουν κατασκευαστεί με σεβασμό προς το περιβάλλον και τον δημιουργό από το fashion brand Yuta Shoes.

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση ως vegan, οικολόγος και φιλόζωη με ανάλογες δραστηριότητες στηρίζει το Yuta Shoes. Το brand δημιουργεί παπούτσια καλύπτοντας με πλήρη διαφάνεια τις διαδικασίες παραγωγής, με οικολογική συνείδηση αρνούμενοι τις πρώτες ύλες ζωικής προέλευσης και σεβόμενοι τους ανθρώπους που δουλεύουν, τις συνθήκες εργασίας, το περιβάλλον, την κακοποίηση των ζώων και τα πνευµατικά δικαιώµατα. Έτσι, το Yuta shoes παράγει χειροποίητα παπούτσια με κοπή, συναρμολόγηση και ράψιμο στο χέρι υποστηρίζοντας μικρούς Έλληνες τεχνίτες, που τηρούν τους κανόνες ασφαλείας και προστασίας των εργαζομένων και χρησιμοποιώντας υλικά χωρίς ζωική προέλευση και φιλικά προς το περιβάλλον. Όλα τα παπούτσια του brand, πέραν του ότι είναι αυστηρά vegan και οικολογικά, μπορούν να οριστούν ως ''μη επαναλαμβανόμενα'', αφού είναι φτιαγμένα στο χέρι και αυτό τα κάνει μοναδικά.

Λευκά χειροποίητα loafers με τρακτερωτή μπεζ σόλα 3,5εκ. και χρυσό διακοσμητικό, Yuta Shoes