Follow us

Ψάχνεις το τέλειο blazer για την άνοιξη; | Δώσε μία ευκαιρία στο Zara σακάκι της Βάσως Λασκαράκη

Είναι ευέλικτο, κομψό και υπόσχεται να αναβαθμίσει το στιλ σου.

Βάσω Λασκαράκη NDP Photo Agency

Αν μπορούσαμε να δώσουμε το πρώτο βραβείο στο πανωφόρι με την μεγαλύτερη ευελιξία αλλά και δημοτικότητα, τότε αναμφίβολα θα το κέρδιζε το διαχρονικό blazer, το σακάκι με τη loose σιλουέτα που έρχεται να εκσυγχρονίσει το look του κοστουμιού. Το blazer δίνει το παρών σε κάθε συλλογή, street style και γκαρνταρόμπα ανεξάρτητα από τη σεζόν και τις τάσεις που την καθορίζουν. Στις δικές μας γκαρνταρόμπες, μάλιστα, έχουμε αρκετές εκδοχές του: το κλασικό μαύρο, το pop of colour, το tweed αλλά και το ανοιξιάτικο. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα σχέδια του, καθώς όπου και αν κοιτάξεις θα βρεις μία διαφορετική παραλλαγή που ανανεώνει το blazer και εμείς βρήκαμε την ιδανική στην γκαρνταρόμπα της Βάσως Λασκαράκη.

Γιατί χρειάζεσαι το blazer από τα Zara της Βάσως Λασκαράκη;

Το blazer οφείλει τη δημοτικότητα του στην ευελιξία αλλά και την ποικιλία των σχεδίων του. Υπάρχει ένα look για την κάθε μία έτσι ώστε να ταιριάζει απολύτως στην αισθητική, το στιλ και τις περιστάσεις, στις οποίες πρέπει να παρευρεθείς. Πέρα από αυτά, το εν λόγω κομμάτι επιλέγεται συχνά γιατί φέρνει την τέλεια ισορροπία μεταξύ του casual και του fancy style, και αναβαθμίζει κάθε σύνολο χωρίς, ωστόσο, να φαίνεται επιτηδευμένο. Για αυτό και έχει αγαπηθεί όσο τίποτα άλλο από τις Παριζιάνες -τις ιέρειες του επιμελώς ατημέλητου look.

Είναι σημαντικό, λοιπόν, να βρεις το ιδανικό για τις δικές σου στιλιστικές ανάγκες, αφού θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση. Εμείς βρήκαμε την ιδανική πρόταση στην γκαρνταρόμπα της Βάσως Λασκαράκη, η οποία είναι άκρως οικονομική. Πρόκειται για το blazer που φοράει στην παρακάτω ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Loading...

Όπως βλέπεις είναι ένα blazer σε ανοιχτή γραμμή, με ανασηκωμένα μανίκια, μακρύ μήκος και έντονους ώμους. Φέρει την μπλε ρουά απόχρωση και είναι άκρως κομψό και πάνω από όλα στιλιστικά ευέλικτο. Κοστίζει μόλις 39,95 και θα το βρεις εδώ.

Ψάχνεις το τέλειο blazer για την άνοιξη; | Δώσε μία ευκαιρία στο Zara σακάκι της Βάσως Λασκαράκη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ