6 φορές που η Μαρία Ηλιάκη φόρεσε το αγαπημένο μπλουζάκι των Γαλλίδων fashionistas

Πρόκειται για μία μπλούζα που έχει ταυτιστεί με το στιλ των Γαλλίδων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
NDP

Ξέρουμε πως σου έχουμε πει αρκετά για τις Γαλλίδες, ωστόσο, πάντα καταφέρνουν να μας εκπλήσσουν με τα σύνολα τους και το ανεπιτήδευτα κομψό στιλ τους. Η ''je ne sais quoi'' διάθεση τους αποτυπώνεται και στην γκαρνταρόμπα τους με τα σύνολα τους να μοιάζουν αβίαστα chic -κάτι που θέλουμε επειγόντως να υιοθετήσουμε αυτό τον χρόνο. Παρατηρούμε κάθε τους look, σημειώνουμε κάθε tip που μπορούν να μας δώσουν και έχουμε πάντα ανοιχτά τα μάτια μας για τις προσθήκες, που κάνουν στην γκαρνταρόμπα και τις εμφανίσεις τους, ώστε να μπορέσουμε εύκολα να δημιουργήσουμε αντίστοιχα outftis. Από ό,τι φαίνεται δεν είμαστε οι μόνες, αφού και η Μαρία Ηλιάκη είναι άκρως επηρεασμένη από το παριζιάνικο στιλ. Πολλές από τις εμφανίσεις της έχουν αυτό το parisian chic, που απασχολεί πολλά από τα άρθρα μας.

Παρ' όλα αυτά, ανάμεσα στις αναρτήσεις ξεχωρίζουν εκείνες που η παρουσιάστρια φοράει ένα συγκεκριμένο τοπ. Πρόκειται για μία μπλούζα που έχει ταυτιστεί με το στιλ των Γαλλίδων και η Μαρία Ηλιάκη φαίνεται πως τη λατρεύει. Ο λόγος για τη μαρινιέρα, που έκανε ανάρπαστη στο χώρο της μόδας η μία και μοναδική Coco Chanel.

Η Μαρία Ηλιάκη τη συνδυάζει με κάθε look της με τα ντένιμ παντελόνια να δίνουν το παρών περισσότερο από άλλα στους συνδυασμούς με τη μαρινιέρα. Ειδικά τώρα που πλησιάζουμε στο καλοκαίρι είναι το ιδανικό τοπ για κάθε ώρα και περίσταση, ενώ θα σου προσφέρει την ίδια ανεπιτήδευτη κομψότητα που έχουν και οι Γαλλίδες.

Πάρε έμπνευση από τα παρακάτω looks της Μαρίας Ηλιάκης με πρωταγωνιστή τη μαρινιέρα για να δημιουργήσεις αντίστοιχα.

Δες τα looks της Μαρίας Ηλιάκη με τη αγαπημένη μαρινιέρα των Γαλλίδων