Follow us

Δημιουργήσαμε το πιο κομψό και εύκολο look με κομμάτια από το Marks & Spencer

Οι αγορές που δεν θα μετανιώσεις ποτέ και θα φοράς ξανά και ξανά.

Δημιουργήσαμε το πιο κομψό και εύκολο look με κομμάτια από το Marks & Spencer Pixel Formula

Είμαστε σίγουρες πως η απότομη άνοδος της θερμοκρασίας δεν έχει δυσκολέψει μόνο εμάς στο καθημερινό ντύσιμο. Η αλήθεια είναι πως αρκετά νωρίς το πρωί το κρύο μας δημιουργεί μία ρίγη, ενώ μόλις το ρολόι δείξει 12 νιώθουμε πως το μόνο που θα μας σώσει είναι ένας παγωμένος καφές και μία βουτιά στη θάλασσα. Αυτές είναι οι -σχεδόν- ευχάριστες δυσκολίες της εποχής τις οποίες θα πρέπει να μελετήσουμε και να προσαρμοστούμε σε αυτές για να δημιουργούμε άνετα σύνολα, που ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις τόσο τις δικές μας όσο και της εποχής. Πώς θα το κάνουμε; Μέσω ενός σωστού και οργανωμένου shopping στα Marks & Spencer.

Τα κομμάτια που δεν θα μετανιώσεις ποτέ για την αγορά τους από το Marks & Spencer

Προτού ξεχυθούμε σε ένα ατελείωτο shopping spree είτε αυτό είναι στα φυσικά καταστήματα είτε στα διαδικτυακά, πρέπει να εντοπίσουμε τις πραγματικές στιλιστικές ανάγκες μας. Αφού, λοιπόν, οργανώσουμε την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα, πρέπει να ξεχωρίσουμε τρία πράγματα: Τα ρούχα που δεν χρειαζόμαστε, εκείνα που έκαναν τον κύκλο ζωής τους και αυτά που θέλουμε να έχουμε σε αυτή. Έχοντας συλλέξει τα παραπάνω δεδομένα δημιουργήσαμε έναν shopping guide με τα fashion items, που πληρούν όλες τις στιλιστικές προϋποθέσεις μίας κομψής γυναίκας. Ποια είναι αυτά;

Loading...

Αυτή τη σεζόν αλλά και κάθε επόμενη χρειαζόμαστε ένα κομψό αέρινο φλοράλ φόρεμα, που να μην είναι πολύ casual έτσι ώστε να το αξιοποιήσουμε στις επαγγελματικές εμφανίσεις και τις εξόδους μας. Επίσης, χρειαζόμαστε τη must have τσάντα των Γαλλίδων που δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα και θα είναι πάντα επίκαιρη την άνοιξη και το καλοκαίρι, την ψάθινη tote τσάντα. Επίσης, έχουμε ανάγκη από ψηλοτάκουνα παπούτσια που θα είναι άνετα και όχι μόνο όμορφα, ενώ ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου σε διαχρονικό look είναι απαραίτητα και τα σκουλαρίκια που θα ολοκληρώνουν την εμφάνιση με τον πιο διακριτικό και πολυτελή τρόπο.

Loading...

Όλα τα παραπάνω τα βρήκαμε στo Marks & Spencer και δημιουργούν το ιδανικό σύνολο για τις επόμενες εμφανίσεις σου.

Shop the look

Κρεμαστά chunky σκουλαρίκια, Marks & Spencer

Μίνι ψάθινη τσάντα, Marks & Spencer

Φλοράλ μίντ φόρεμα από 100% βαμβάκι, Marks & Spencer

Δερμάτινα σαμπό με αγκράφα, Marks & Spencer

Πολυγωνικά oversize γυαλιά ηλίου, Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ