Follow us

Ψάχνεις τον ιδανικό ανοιξιάτικο συνδυασμό φορέματος και παπουτσιού; Την απάντηση την έχει η Kate Moss

Το μοντέλο μοιράζει στιλιστικά μαθήματα πάνω στο ανοιξιάτικο στιλ.

Kate Moss

Τι μπορεί να ειπωθεί για την Kate Moss που να μην έχει ήδη γραφτεί; Μια από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες των 90s, ένα από τα πιο πασίγνωστα και επιτυχημένα μοντέλα στην ιστορία της βιομηχανίας και μούσα των πιο εμβληματικών σχεδιαστών. Η Kate Moss ήταν, είναι και θα είναι το απόλυτο style icon. Κάθε της εμφάνιση συζητιέται, ακόμα και αν τη θέση της στο modeling και τη μόδα την έχει δώσει στην νεαρή κόρη της, την Lila Moss.

Μετά από τόσα χρόνια η ίδια δεν έχει χάσει την αίσθηση του στιλ και μας θύμισε πως αποτελεί ακόμα ένα style icon με την πρόσφατη εμφάνιση της στο Met Gala, όπου φόρεσε μία δημιουργία του επίσης βρετανικού οίκου Burberry. Ωστόσο, στο στιλιστικό ραντάρ μας μπήκε με μία πιο casual εμφάνιση της.

Loading...

Πώς θα φορέσεις το καλοκαιρινό φόρεμά σου σύμφωνα με την Kate Moss

Η Kate Moss έχει ένα ενδιαφέρον και ιδιαίτερο στιλ στην καθημερινότητά της, που δεν περνάει ποτέ απαρατήρητο. Μοιράζει έμπνευση και μας βάζει σε πειρασμούς για να πειραματιστούμε στιλιστικά. Αυτή τη φορά η Kate Moss μάς απασχόλησε με έναν casual αλλά ιδιαίτερα κομψό στιλιστικό συνδυασμό, που θα μας λύσει τα χέρια αυτή τη σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια σε μία πρωινή της βόλτα επέλεξε να φορέσει ένα μάξι εμπριμέ φόρεμα, το οποίο είναι ιδανικό για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας. Άλλωστε, όλες μας τόσο αυτή την εποχή όσο και το καλοκαίρι φοράμε κυρίως φορέματα, αφού είναι από τα πιο γρήγορα, κομψά και απολύτως θηλυκά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Παρ' όλα αυτά, πολλές φορές δυσκολευόμαστε να βρούμε τα ιδανικά παπούτσια για να τα συνδυάσουμε με τα φορέματά μας. Η Kate Moss, όμως, έχει την ιδανική πρόταση.

Loading...

Η ίδια τα συνδύασε με τα απολύτως on trend παπούτσια, τα platform heels, που αποτελούν μεγάλη τάση της σεζόν. Ο εν λόγω συνδυασμός, θα σε βοηθήσει στην στιλιστική ευελιξία, αφού θα μπορέσεις να το αξιοποιήσεις τόσο σε casual περιστάσεις όσο και σε βραδινές εξόδους.

Get the Look

Μίντι καρό φόρεμα με αέρινη σιλουέτα, Zara

Εμπριμέ φόρεμα, BSB

Off-shoulder εμπριμέ μίντι φόρεμα, Helmi

Platform πέδιλα, Stradivarius

Εμπριμέ μίντι φόρεμα, Pull & Bear

Platform πέδιλα, Tsakiris Mallas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ