Follow us

Η Χριστίνα Μπόμπα με το φόρεμα από το παριζιάνικο brand που λατρεύουν όλες οι celebrities

Και η Χριστίνα Μπόμπα θαυμάζει το παριζιάνικο στιλ και με αυτό το φόρεμα θα το αποκτήσεις και εσύ.

χριστίνα μπόμπα NDP

Οι Ελληνίδες celebrities δεν έχουν να στερηθούν τίποτα από εκείνες του εξωτερικού και το αποδεικνύουν με κάθε τους εμφάνιση αλλά και ανάρτηση στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Ειδικά όσον αφορά τα social media τους, οι celebrities δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στα looks τους και καταφέρνουν πάντα να μπαίνουν στο στιλιστικό ραντάρ μας με τις ενδυματολογικές επιλογές τους. Αντλώντας στιλιστική έμπνευση από τα Instagram posts τους είδαμε ότι πολλές Ελληνίδες λατρεύουν ένα συγκεκριμένο παριζιάνικο fashion brand, τα σχέδια του οποίου αποτελούν την στιλιστική ενσάρκωση του parisian style. Ο λόγος για το Maje Paris, το οποίο επιλέγουν συχνά οι Ελληνίδες celebrities με τη Χριστίνα Μπόμπα να ξεχωρίζει με το πρόσφατο look της.

Oh so chic | Η Χριστίνα Μπόμπα με το παριζιάνικο φόρεμα που αξίζει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου

Η Χριστίνα Μπόμπα πραγματοποίησε μια κομψή βραδινή εμφάνιση πριν λίγες ημέρες σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας για τα γενέθλια του συζύγου της, Σάκη Τανιμανίδη. Η γνωστή influencer εμπιστεύθηκε το γνωστό γαλλικό fashion brand Maje Paris για αυτή την εορταστική εμφάνισή της και δεν είχε άδικο.

Η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε ένα λευκό maxi crochet φόρεμα από τη συλλογή του brand με εντυπωσιακές cut outs λεπτομέρειες στην πλάτη. Το φόρεμα αποτελεί μέρος της καλοκαιρινής collection, που χαρακτηρίζεται από girly και chic outfits, φορέματα με floral prints και φλογερά crochet. Το σχέδιο είναι ιδανικό για εσένα που επιθυμείς ένα φόρεμα τόσο για τις βραδινές εξόδους σου όσο και τις επίσημες, αφού βασικό χαρακτηριστικό του παριζιάνικου στιλ είναι η διαχρονικότητα. Επίσης, το ρομαντικό και συγχρόνως διακριτικά σέξι look του θα σε αναδείξει στην πιο καλοντυμένη όπου και αν βρεθείς.

Loading...

Ανάμεσα στις celebrities που έχουν επιλέξει το Maje Paris είναι και η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία δίνει την ψήφο εμπιστοσύνης της στα σχέδια του για τις τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ