Follow us

Τα cut outs θα επικρατήσουν και φέτος | Τα Bershka φορέματα που αξίζει να κάνεις δικά σου

Τα σχέδια της Bershka που θα σε αναδείξουν στην πιο ενημερωμένη fashionista.

Τα cut outs θα επικρατήσουν και φέτος | Τα Bershka φορέματα που αξίζει να κάνεις δικά σου Splash/Ideal Images

Στις πασαρέλες για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι '22 είδαμε την πιο δυναμική πλευρά του sexiness ντυσίματος. Μίνι μήκος, ανάλαφρα υφάσματα, γραμμές που αναδεικνύουν κάθε καμπύλη, δυναμικά χρώματα, ιδιαίτερες λεπτομέρειες με glamorous στοιχεία και cut outs. Ειδικά τα τελευταία φαίνεται πως έχουν εδραιωθεί στο προσκήνιο της μόδας, αφού από την εμφάνισή τους το 2020 και έπειτα δίνουν το παρών σε κάθε σεζόν. Είναι σέξι, θηλυκά και δυναμικά και θα τα συναντήσεις σε μία μεγάλη γκάμα ρούχων.

Με την Y2K αισθητική να δεσπόζει αυτή τη σεζόν δεν μας κάνει εντύπωση η συνέχεια τους στο καλοκαιρινό ντύσιμο. Η μόδα επιβάλλει το πιο fun, τολμηρό και απολύτως σέξι ντύσιμο και τα fashion brands την υπακούν χωρίς δεύτερη λέξη.

Στα catwalks είδαμε τόσο έντονα cut outs, που δύσκολα προσαρμόζονται στις γκαρνταρόμπες και τις κοινωνικές περιστάσεις, όσο και πιο διακριτικά κοψίματα, που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα και την ομορφιά του σώματος με έναν πιο στιλιστικά ευέλικτο τρόπο. Η έμφαση δίνεται στους ώμους, τη μέση και την πλάτη, ενώ συναντάμε cut outs σε κορμάκια και co-ords σύνολα αλλά και φορέματα. Ενδεικτικά, οι Rodarte, Prabal Gurung, Erdem, Valentino, Stella McCartney, Proenza Schouler και Coperni έδωσαν τις πιο κομψές εκδοχές στα cut outs, που θα έβαζαν και την πιο safe zone fashionista σε πειρασμούς.

Τα cut outs θα επικρατήσουν και φέτος | Τα Bershka φορέματα που αξίζει να κάνεις δικά σου

Shop the trend | Bershka Edition

Μπορεί οι πασαρέλες να δίνουν τον ρυθμό, ωστόσο, τα προσιτά brands μάς δίνουν την ευκαιρία να τον υιοθετήσουμε και εμείς. Αναλύοντας το ένα fashion drop μετά το άλλο συναντήσαμε τη νέα συλλογή της Bershka, όπου τα cut outs έχουν την τιμητική τους κυρίως στα φορέματα.

Πλεκτά φορέματα σε μίνι και μίντι μήκος, σατινέ επίσημα looks, διαχρονικά λινά φορέματα, μονόχρωμα σχέδια αλλά και έντονες ενδιαφέρουσες αντιθέσεις, όλα αναβαθμισμένα με ευρηματικά cut outs που θα σου δώσουν την ευκαιρία να υιοθετήσεις τη μεγαλύτερη τάση της σεζόν.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις τα must have φορέματα της Bershka με cut outs που θα εξελίξουν το καλοκαιρινό ντύσιμό σου. Plus, θα σου χαρίσουν το τίτλο της πιο καλοντυμένης, ενώ θα σου λύσουν τα χέρια τις ημέρες που δεν ξέρεις τι να φορέσεις.

Μίνι φόρεμα με άνοιγμα, τιράντες και ανάγλυφη υφή, Bershka

Μίνι λινό φόρεμα με τιράντες και σούρες στο πλάι, Bershka

Μίνι φόρεμα με τιράντες και ντεκολτέ σε σχήμα καρδιάς, Bershka

Μίνι φόρεμα με ανοίγματα στο ντεκολτέ, Bershka

Σατινέ μίνι φόρεμα με ανοίγματα, Bershka

Μίντι πλεκτό φόρεμα με cut out, Bershka

Μίνι φόρεμα με τιράντες και ανάγλυφη υφή, Bershka

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ