Summer Style | Από το γραφείο έως τη βραδινή έξοδο, σε αυτές τις τάσεις θα επενδύσουμε φέτος

Τα καλοκαιρινά trends που ερωτευτήκαμε και θα υιοθετήσουμε αυτή τη σεζόν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Θα ήταν ψέμα να σου πούμε πως δεν έχουμε τις δικές μας προτιμήσεις όσον αφορά το στιλ και τις τάσεις της εκάστοτε σεζόν. Έχοντας κάνει λόγο τόσο για τα μεγαλύτερα trends, αλλά και τα underdogs, τα must have items και τους shopping guides για αυτή τη σεζόν, σήμερα θα σου αποκαλύψουμε εκείνες τις καλοκαιρινές τάσεις που έχουν κατακτήσει την καρδιά μας και θα φορέσουμε στο επόμενο διάστημα.

Δες παρακάτω τις τάσεις που κέρδισαν την ψήφο εμπιστοσύνης των fashion editors.

Like a goddess

Φέτος είδαμε πολλές προτάσεις στα φορέματα, οι οποίες καλύπτουν πολλά γούστα, περιστάσεις και αισθητικές. Ωστόσο για εμάς ξεχώρισαν τα φορέματα του οίκου Valentino σε έντονες αποχρώσεις, με πτυχώσεις και one shoulder κοψίματα. Ανεπιτήδευτα κομψά και διαχρονικά, τα εν λόγω σχέδια αξίζουν την επένδυση.

The new office style

Όσον αφορά το office style, που αποτελεί μία δύσκολη υπόθεση κατά τη διάρκεια των ζεστών μηνών, θα επενδύσουμε στη άνετη και απολύτως καλοκαιρινή εκδοχή του κοστουμιού όπως μας την παρουσίασε ο οίκος Fendi: Άνετη loose tailored παντελόνα και γιλέκο. Ο απόλυτος συνδυασμός για να είσαι άνετη χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στο στιλ σου.

90s Supermodel Vibes

Το beach look είναι εξίσου σημαντικό με το ντύσιμό του γραφείου και της εξόδου, για αυτό θα εμπιστευτούμε τη Chanel για να εξασφαλίσουμε την ίδια κομψότητα και στην παραλία. Σύμφωνα με τον γαλλικό οίκο μόδας, φέτος τα μαγιό με 90s αισθητική είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε -και δεν διαφωνούμε.

Preppy Style

Η preppy αισθητική μάς έχει επηρεάσει και για θα δώσουμε μία ευκαιρία -αφού το προσαρμόσουμε στα μέτρα μας- στην πρόταση της Miu Miu, όπου η μίνι φούστα συναντάει office κομμάτια και το αποτέλεσμα θυμίζει το trendy look του ''old money''.

Mature Florals

Τέλος, δεν γίνεται να μπούμε στο καλοκαίρι και να μην φορέσουμε έστω ένα φλοράλ κομμάτι. Εμείς θα δώσουμε την ψήφο εμπιστοσύνης μας στον οίκο Erdem και τη πιο mature εκδοχή στα φλοράλ φορέματα. Κολακευτικές γραμμές και κάποιες δραματικές λεπτομέρειες θα φέρουν την ανανέωση στο στιλ μας.