Follow us

Πώς με 30 ευρώ μπορείς να δημιουργήσεις το πιο καλοκαιρινό σύνολο με κομμάτια από την Pull & Bear

Η Pull & Bear δημιούργησε το ιδανικό καλοκαιρινό σύνολο για τις πιο ινσταγκραμικές εμφανίσεις.

Πώς με 30 ευρώ μπορείς να δημιουργήσεις το πιο καλοκαιρινό σύνολο από τη Pulll & Bear Courtesy of Pull & Bear

Με τη θερμοκρασία επιτέλους να ανεβαίνει, έχουμε εστιάσει στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα μας. Μπορεί ακόμα να μην βρισκόμαστε στον Ιουνίο, ωστόσο, ο Μάιος θα λέγαμε πως είναι ο μήνας που μας εισάγει στο καλοκαίρι και άρα πρέπει να προσαρμοστεί και η γκαρνταρόμπα μας. Έτσι, βγάζουμε και βάζουμε ρούχα στις συρταριέρες, τα ράφια και τις κρεμάστρες της ντουλάπας μας, ξεχωρίζοντας τα κομμάτια που θα φορέσουμε αυτή τη σεζόν αλλά και εκείνα που έκαναν τον κύκλο της ζωής τους. Η οργάνωση της γκαρνταρόμπας μας βοηθά να ανακαλύψουμε και τα κομμάτια που μας λείπουν, ενώ παράλληλα μας βοηθάει να εντοπίσουμε και να εστιάσουμε περαιτέρω στο προσωπικό μας στιλ. Με όλα τα δεδομένα συγκεντρωμένα μπορούμε να επενδύσουμε σωστά στο shopping spree μας και εμείς βρήκαμε το ιδανικό καλοκαιρινό οutfit, που θα φορέσουμε όσο κανένα άλλο το καλοκαίρι. Side note: Είναι από την Pull & Bear και έχει άκρως προσιτή τιμή.

Η Pull & Bear δημιούργησε το ιδανικό καλοκαιρινό σύνολο για τις πιο ινσταγκραμικές εμφανίσεις

Αναζητώντας τα απαραίτητα -και μη- fashion items για την γκαρνταρόμπα μας συναντήσαμε το νέο drop της Pull & Bear, όπου ανάμεσα στα ρούχα και τα αξεσουάρ βρήκαμε το τέλειο outfit για τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν και τις διακοπές μας.

Ο λόγος για το παρακάτω co-ord σύνολο. Ξέρεις πως φέτος τα matching sets αποτελούν μεγάλη τάση και για αυτό η πρόταση της Pull & Bear είναι ιδανική. Αποτελείται από ένα cropped top με λαιμόκοψη halter, που φέρει βαθύ ντεκολτέ, και μία μίνι κρουάζε φούστα. Είναι πλεκτά και μπορείς να τα φορέσεις τόσο συνδυασμένα μεταξύ τους όσο και ξεχωριστά. Από τη μία οι μίνι φούστες αποτελούν εξίσου μεγάλη τάση και από την άλλη το εν λόγω σετ έχει τα print, τα χρώματα, το σχέδιο και την υφή που χρειάζεται μία σωστή καλοκαιρινή εμφάνιση, για να αναδειχθείς στην πιο ενημερωμένη fashionista

Πώς με 30 ευρώ μπορείς να δημιουργήσεις το πιο καλοκαιρινό σύνολο με κομμάτια από την Pull & Bear

Το trendy co-ord σύνολο κοστίζει μόλις 28,98 ευρώ! Μπορείς να ολοκληρώσεις το σύνολό σου μ' ένα ζευγάρι παπούτσια από τη νέα συλλογή της Pull & Bear, τα εξίσου trendy σαμπό - αλλά και ένα cool bucket καπέλο για την πιο ινσταγκραμική εμφάνιση.

Shop the look

Κοντό τοπ με λαιμόκοψη halter και σχέδιο με οριζόντιες ρίγες, Pull & Bear

Μίνι φούστα παρεό με σχέδιο με οριζόντιες ρίγες και λεπτομέρεια από κόμπο στη μέση, Pull & Bear

Σουέτ σαμπό με λεπτομέρεια από τρουκ, Pull & Bear

Καπέλο bucket με λεπτομέρεια από λουράκια, Pull & Bear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ