Follow us

Ξέχνα όσα ήξερες | Στη Mango βρήκαμε τα πιο πολυτελή παντελόνια στην πιο προσιτή τιμή

Για το γραφείο αλλά και την έξοδο σου, αυτά είναι τα πιο expensive looking παντελόνια.

Στη Mango βρήκαμε τα πιο πολυτελή παντελόνια στην πιο προσιτή τιμή Pixel Formula

Τι κάνει ένα fashion item να δείχνει πολυτελές; Ποιοι είναι οι παράγοντες που του δίνουν αυτό το πολυπόθητο status; Η απάντηση και στις δύο ερωτήσεις είναι τρία πράγματα: Α) Η ποιότητα Β) Η όψη Γ)Η προσοχή στη λεπτομέρεια. Αν ένα fashion item έχει δημιουργηθεί με προσοχή, φίνα υλικά και έχει μία αδιαμφισβήτητη κομψότητα τότε περνάει όλα τα τεστ και θα σου προσφέρει τους απαραίτητους στιλιστικούς πόντους, που μπορεί να έχει ανάγκη το καθημερινό και όχι μόνο ντύσιμό σου. Σήμερα, λοιπόν, θα εστιάσουμε σε εκείνα τα παντελόνια που πληρούν όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις, ωστόσο, έχουν προσιτή τιμή. Έτσι, έχουν την πολυτελή αισθητική χωρίς την τιμή της.

Τα παντελόνια της Mango που θα αναβαθμίσουν κάθε σου σύνολο

Θα αναρωτιέσαι όμως γιατί εστιάζουμε στα παντελόνια. Το καλοκαιρινό ντύσιμο έχει τις ιδιαιτερότητές του. Είναι αρκετά ανάλαφρο και στερείται πολλές φορές πόντους επιβλητικότητας, δυναμισμού και σε κάποιες περιπτώσεις και κομψότητας. Είναι αρκετά casual με αποτέλεσμα να χάνουμε την στιλιστική ταυτότητα μας αλλά και δυσκολευόμαστε να ντυθούμε σύμφωνα με το dress code μιας περίστασης. Αν όμως έχεις παντελόνια με στιλιστική ευελιξία που μπορούν με έναν ιδιαίτερο τρόπο να αναβαθμίσουν το καλοκαιρινό στιλ τότε τα πράγματα διευκολύνονται.

Ποια παντελόνια είναι αυτά; Τα νέα σχέδια της Mango ανάμεσα στα οποία θα βρεις κομψά και προσεγμένα σχέδια, που θα δώσουν πολλά σε έναν συνδυασμό με ένα T-shirt ή ένα κορμάκι. Έχουν αυστηρό χαρακτήρα, χωρίς να στερούνται την καλοκαιρινή διάθεση, φέρουν tailored look και έντονες αποχρώσεις, όπως και safe. Έχουν ποικιλία στις σιλουέτες και έτσι κολακεύουν κάθε γυναίκα.

Loading...

Shop the pants

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα εν λόγω παντελόνια που υπόσχονται να αναβαθμίσουν κάθε σου εμφάνιση. Μπορείς να τα εμπιστευτείς για τις εμφανίσεις σου από το γραφείο έως τη βραδινή έξοδο και να μείνεις στο αμείωτο άνετη και stylish αποπνέοντας πολυτέλεια.

Wide leg παντελόνι, Mango

Ψηλόμεσο slim fit παντελόνι, Mango

Λινό wide leg παντελόνι, Mango

Wide leg παντελόνι με πιέτες, Mango

Λινό παντελόνι, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ