Τα 3 στιλ φορεμάτων που θα φορέσουμε φέτος το καλοκαίρι | Τα συναντάμε παντού

Αυτά τα σχέδια ξεχωρίζουν στις καλοκαιρινές συλλογές τα φορούν ήδη οι πιο ενημερωμένες fashionistas.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Νιώθουμε σαν να είναι ήδη εδώ το καλοκαίρι και αυτό μας έχει βάλει σε μία άκρως καλοκαιρινή διάθεση όσον αφορά το styling και την γκαρνταρόμπα μας. Αυτή η περίοδος για εμάς αποτελεί την σεζόν των φορεμάτων, καθώς για οποιαδήποτε περίσταση και αν έχουμε προγραμματίσει έχουμε το ανάλογο φόρεμα. Από την χαλαρή βόλτα του Σαββατοκύριακου, στο εβδομαδιαίο ντύσιμο του γραφείου, τις καθημερινές δουλειές και υποχρεώσεις έως το βραδινό look έχουμε και από ένα ιδανικό φόρεμα.

Όπως θα έχεις καταλάβεις μετά από τόσα άρθρα στο MissBloom λατρεύουμε τα φορέματα και τα εμπιστευόμαστε για κομψές και on point εμφανίσεις. Αποτελούν τον αντίλογο στο χρόνιο στιλιστικό πρόβλημα ''δεν έχω τίποτα να φορέσω'' αλλά και στην απελπισία του ''τι θα φορέσω''. Είναι ευκολοφόρετα, πάντα κομψά και άνετα, ενώ έχουν τον πιο θηλυκό χαρακτήρα. Επίσης, είναι ένα one piece outfit, που το μόνο που χρειάζεσαι είναι ουσιαστικά τα απαραίτητα αξεσουάρ για να το ολοκληρώσεις. Τι άλλο μπορούμε να ζητήσουμε; Σήμερα, λοιπόν, θα κάνουμε λόγο για τα φορέματα που θα φορέσουμε όσο τίποτα άλλο φέτος το καλοκαίρι.

Για να είμαστε πιο συγκεκριμένες, έχοντας αναλύσει τις καλοκαιρινές συλλογές, κάθε fashion drop αλλά και το street style των exert της μόδας καταλήξαμε στα 3 πιο hot σχέδια της σεζόν στα φορέματα.

Summer Trends | Τα 3 φορέματα που θα φορέσουμε φέτος το καλοκαίρι

Ριμπ Ύφανση | Δεν αποτελούν ένα νέο σχέδιο, όμως, είναι απολύτως hot και φέτος. Κυρίως βλέπουμε μίντι εκδοχές φορεμάτων με ριμπ ύφανση, ενώ οι pop αποχρώσεις ανανεώνουν το look τους.

Cut outs | Τα τολμηρά κοψίματα ή αλλιώς cut outs φέτος προτιμούνται περισσότερο στα φορέματα. Έχουμε συναντήσει άκρως ευρηματικά σχέδια τόσο στις πασαρέλες όσο και στην αγορά και φέτος σίγουρα θα υιοθετήσουμε αυτή την τάση.

Statement φλοράλ | Τα κλασικά και διαχρονικά φορέματα με τα λουλουδένια μοτίβα περνούν σε νέα εποχή, σε εκείνη που αποκτούν ακόμα περισσότερο χαρακτήρα με ογκώδη μανίκια, ενδιαφέροντα σχέδια και ακαταμάχητα looks.