Follow us

Η μεγαλύτερη τάση στα φορέματα είναι τα cut outs και η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε την ιδανική πρόταση

Ξεκίνα το καλοκαίρι σου με την πιο hot τάση στα φορέματα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Φόρεσε το ιδανικό φόρεμα για τη βραδινή έξοδο σου εν μέσω καύσωνα NDP

Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει τόσο μεγαλύτερη είναι η ανάγκη μας για ανάλαφρα σύνολα, που δεν χρειάζονται ιδιαίτερη προσπάθεια στο styling. Τις τελευταίες ημέρες έχουμε παρατηρήσει πως για εμάς η ιδανική επιλογή είναι τα φορέματα. Ευκολοφόρετα, άνετα και πάντα θηλυκά, είναι η στιλιστική λύση στην καλοκαιρινή ζέστη. Όπως θα έχεις καταλάβει μετά από πολλά άρθρα που τα εξυμνούμε, έχουμε μία μεγάλη συλλογή φορεμάτων με αρκετά σχέδια, ωστόσο, κάθε σεζόν έχουμε πάντα την επιθυμία να προσθέσουμε ένα ακόμη φόρεμα. Οι τάσεις, άλλωστε, ανανεώνουν αυτό το βασικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας και μας δίνουν πάντα λόγους για να εμπλουτίσουμε το στιλ και τη συλλογή μας. Ποιο είναι, όμως, το φόρεμα που μάς έχει κλέψει την καρδιά; Σε αυτή την ερώτηση απαντάει η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την πρόσφατη εμφάνισή της.

Summer Dress | Το φόρεμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή με cut outs μάς έκλεψε την καρδιά

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράζεται την ίδια λατρεία με εμάς για τα φορέματα. Εκείνη δίνει την ψήφο εμπιστοσύνης της σε μίνι μήκη, εμπριμέ looks και έντονα χρώματα. Αυτή τη φορά έκανε τη διαφορά επιλέγοντας ένα μίντι φόρεμα, που υιοθετεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στο εν λόγω γυναικείο ρούχο. Πρόκειται για τα κοψίματα, που φέτος μας απασχόλησαν ήδη από την προηγούμενη χειμερινή σεζόν και όπως όλα δείχνουν δεν θα φύγουν από το προσκήνιο της μόδας.

Τα cut outs βρίσκονται παντού, σε κάθε καλοκαιρινό look και ένας από τους πιο ασφαλείς τρόπους για να τα φορέσεις είναι μέσω ενός φορέματος. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε το παρακάτω σχέδιο από το ελληνικό fashion brand Mallory The Label. Είναι στην εξίσου trendy απόχρωση του φούξια, φέρει cut out ψηλά στην κοιλιά και μία ιδιαίτερη λεπτομέρεια με κρίκο, που συγχρόνως δίνει την αίσθηση μίας πιο μικρής μέσης. Η γραμμή του είναι ίσια και έτσι αφήνει το σώμα να αναπνεύσει επιτρέποντας την κίνηση. Η παρουσιάστρια το συνδύασε με εσπαντρίγιες.

Loading...
Η μεγαλύτερη τάση στα φορέματα είναι τα cut outs και η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε την ιδανική πρόταση
Eli Magenta Knit φόρεμα, Mallory The Label

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ