Follow us

Τα matching σύνολα είναι must για το καλοκαίρι | Η Μαρία Ηλιάκη φόρεσε το σετ που χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου

Το σύνολο που δεν πρέπει να λείπει να από τις φετινές καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.

Ψάχνεις τις φετινές τάσεις στα παπούτσια | Θα τις βρεις στην γκαρνταρόμπα της Μαρίας Ηλιάκη NDP

Οι στιλιστικές ανάγκες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αλλάζουν και επιβάλλουν άνετες, αέρινες γραμμές, δροσερά υφάσματα, παιχνιδιάρικη διάθεση και πάνω από όλα κομψότητα. Τα καλοκαιρινά σύνολα πρέπει οπωσδήποτε να ανταποκρίνονται σε όλα τα παραπάνω χωρίς να κάνουν πουθενά εκπτώσεις και εμείς βρήκαμε ένα look που πληροί όλες τις προϋποθέσεις και χρειάζεσαι σίγουρα στην γκαρνταρόμπα σου. Πρόκειται για ένα outfit που επέλεξε πρόσφατα να φορέσει η παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη και αξίζει την προσοχή του.

Η Μαρία Ηλιάκη σού προτείνει το ιδανικό two piece από το Ale the non usual casual

Η Μαρία Ηλιάκη τον τελευταίο καιρό μας απασχολεί διαρκώς με τις στιλιστικές της επιλογές. Η παρουσιάστρια μάς κρατάει συντροφιά μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου ''Τι λες τώρα'' και έτσι έχει την ευκαιρία να δημιουργεί ενδιαφέροντα σύνολα, που δεν περνούν απαρατήρητα. Η ίδια πάντα βρίσκεται στις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες celebrities και σήμερα αποφασίσαμε να μπούμε έστω και διαδικτυακά στην γκαρνταρόμπα της. Πώς; Μέσω των αναρτήσεων της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, όπου δημοσιεύει, μεταξύ άλλων, και τα αγαπημένα της outfits.

Ανάμεσα στις αναρτήσεις ξεχωρίσαμε το παρακάτω matching set από το brand Ale the non usual casual. Πρόκειται για ένα εμπριμέ σύνολο, που αποτελείται από μία παντελόνα και ένα off-shoulders cropped top. Έχει αέρινη γραμμή και έτσι αφήνει το σώμα να αναπνεύσει. Το μοτίβο του είναι άκρως καλοκαιρινό και αναβαθμίζει τον casual χαρακτήρα του. Η Μαρία Ηλιάκη το συνδύασε με σανδάλια, ωστόσο, μπορείς να το αξιοποιήσεις με πολλούς τρόπους.

Loading...

Έχει αρκετά μεγάλη στιλιστική ευελιξία και με τα κατάλληλα αξεσουάρ, όπως ψηλοτάκουνα πέδιλα, μία κομψή τσάντα, όπως έναν οversized φάκελο, και statement κοσμήματα (κυρίως σκουλαρίκια) είναι το ιδανικό look για τις βραδινές εξόδους ακόμα και τις πιο επίσημες, όπως έναν γάμο σε νησί.

Shop the Look

Τα matching σύνολα είναι must για το καλοκαίρι | Η Μαρία Ηλιάκη φόρεσε το σετ που χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου
Ζιπ κιλότ και cropped top με print, Ale the non usual casual

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ