Follow us

Στη Mango βρήκαμε τα πιο άνετα slingbacks που θα κάνουν το office style σου αξεπέραστο

Οι γόβες αλλά και τα φλατ με τις καλοκαιρινές λεπτομέρειες από τη Mango που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου.

Στη Mango βρήκαμε τα πιο άνετα slingbacks που θα κάνουν το office style σου αξεπέραστο Pixel Formula

Πώς θα ξεκινήσει σωστά η εβδομάδα; Με ένα έξυπνο shopping που θα αναβαθμίσει το προσωπικό σου στιλ και θα τονώσει τη διάθεσή σου. Ειδικά τώρα που η θερμοκρασία κάνει το καθημερινό ντύσιμο κάπως άβολο, χρειαζόμαστε παραπάνω θετικούς λόγους για να ξεκινήσουμε σωστά την ημέρα μας. Ένας θετικός λόγος -τουλάχιστον για εμάς, που λατρεύουμε τη μόδα και το styling, είναι τα παπούτσια και πιο συγκεκριμένα εκείνα που προορίζονται για το γραφείο.

Το office style του καλοκαιριού ανάλογα με το εργασιακό περιβάλλον και τις υποδείξεις του μπορεί να είναι αρκετά περιοριστικό, ωστόσο, υπάρχουν τρόποι για να το κάνεις πιο fun και τα αξεσουάρ μπορούν να το καταφέρουν. Σου έχουμε πει και στο παρελθόν πως τα εν λόγω fashion items μπορούν να προσθέσουν πολλά σε μία εμφάνιση και να αναβαθμίσουν άλλο τόσο κάθε look και τα παπούτσια κατέχουν εξέχουσα θέση ανάμεσα τους. Για αυτό και αναζητήσαμε εκείνα που θα δώσουν κάτι παραπάνω στο ντύσιμό του γραφείου και γιατί όχι και στο look σου μετά από αυτό.

Mango | Στη νέα της συλλογή βρήκαμε έναν στιλιστικό θησαυρό

Η αναζήτησή μας καρποφόρησε και στη νέα συλλογή της Mango βρήκαμε τα πιο ιδιαίτερα, άνετα και κομψά παπούτσια τόσο για το office style σου όσο και για αυτό μετά το πέρας της δουλειάς. Ο λόγος για τα παρακάτω slingbacks, που φέρουν την πιο καλοκαιρινή λεπτομέρεια που θυμίζει το raffia. Έχουν σταθερό και μεσαίο προς χαμηλό τακούνι, μυτερή μύτη και αφήνουν το δέρμα να αναπνεύσει.

Είναι μία αρκετά δροσερή επιλογή για το καλοκαίρι, έτσι ώστε να μην κάνεις εκπτώσεις στο στιλ σου. Plus, τα slingbacks είναι τα αγαπημένα παπούτσια των Γαλλίδων και αν έχουν κερδίσει τη δική τους ψήφο εμπιστοσύνης τότε σίγουρα αξίζουν και τη δική σου. Τα εν λόγω slingbacks θα τα βρεις σε δυο αποχρώσεις, nude peach και κίτρινο.

Στη Mango βρήκαμε τα πιο άνετα slingbacks που θα κάνουν το office style σου αξεπέραστο
Slingbacks με διάτρητες λεπτομέρειες, Mango

Στη συλλογή της Mango βρήκαμε και τη φλατ εκδοχή τους, για εσένα που δεν τα πας καλά με τα τακούνια.

μανγο
Φλατ slingbacks με διάτρητες λεπτομέρειες, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ