Follow us

7 + 1 κομμάτια που χρειάζεσαι στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου από την Pull & Bear

Είναι δεδομένο πως θα σε ρωτήσουν από πού τα πήρες.

7 + 1 καλοκαιρινά κομμάτια που χρειάζεσαι στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου από την Pull & Bear Pixel Formula

Στο τραπέζι τις τελευταίες ημέρες ένα είναι το ζήτημα των συζητήσεων: Πού θα πάμε διακοπές. Σκεφτόμαστε προορισμούς, ξενοδοχεία, παραλίες, αξιοθέατα, βραδινή διασκέδαση και τοπικές κουζίνες, όμως, στο δικό μας μυαλό ένα ακόμη θέμα τριγυρίζει ανάμεσα τους. Ξέρεις πως λατρεύουμε τη μόδα και δεν θα μπορούσαμε από το να αναζητήσουμε εκείνα τα σύνολα, τα ρούχα, τα αξεσουάρ και οτιδήποτε θεωρείται must have για τις καλοκαιρινές διακοπές μας αλλά και σε ένα γενικότερο πλαίσιο, τις φετινές καλοκαιρινές εμφανίσεις μας ώστε να είμαι προετοιμασμένες σε κάθε επίπεδο. Κάθε χρόνο θέλουμε να εμπλουτίζουμε την γκαρνταρόμπα μας με στιλιστικούς θησαυρούς που θα κάνουν το ντύσιμό μας αυτή τη ζεστή περίοδο όλο και πιο εύκολο.

Loading...

Προτού, όμως, προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε αγορά, αναζητήσαμε στιλιστική έμπνευση στις γκαρνταρόμπες των πιο κομψών γυναικών. Τι έχουν φορέσει ήδη, ποιες αγορές έκαναν εκείνες, ποιες στιλιστικές συμβουλές ακολουθούν και άλλα σχετικά σημειώσαμε σε αυτή την αναζήτηση. Τα δεδομένα συγκεντρώθηκαν και έτσι το επόμενο βήμα μας είναι το shopping, το οποίο φέτος θα κάνουμε στην Pull & Bear.

Τα καλοκαιρινά κομμάτια της Pull & Bear για τα οποία θα σε ρωτούν όλοι

Στο νέο drop της Pull & Bear εντοπίσαμε τις μεγαλύτερες τάσεις του καλοκαιριού αλλά και τα απαραίτητα κομμάτια για την ανανέωση του look μας. Τι βρήκαμε; Αρχικά το ιδανικό crochet two piece που πληροί όλες τις ανάγκες μας για το casual ντύσιμο. Αποτελεί τάση (σου έχουμε μιλήσει εδώ για αυτό) προσφέροντας στιλιστική ευελιξία για να το αξιοποιήσουμε από την παραλία έως τη βόλτα του Σαββατοκύριακου. Επίσης, βρήκαμε το ιδανικό φόρεμα για την παραλία, αλλά και την ψάθινη τσάντα που θα κρατήσουμε και στην πόλη.

Όσον αφορά το summer city style, βρήκαμε το πιο κολακευτικό λευκό παντελόνι αλλά και το τοπ που ταιριάζει με κάθε τζιν, όπως επίσης και το party dress των ονείρων μας στην πιο hot απόχρωση. Τέλος, τα πιο άνετα σανδάλια φέρουν την υπογραφή της Pull & Bear και θα τα βρεις όλα παρακάτω.

Τζιν σορτς mom fit, Pull & Bear

Crochet set με σορτς και μπλούζα, Pull & Bear

Crochet μίντι φόρεμα, Pull & Bear

Κοντό φόρεμα με ασύμμετρη τιράντα, σχέδιο με σούρες και εφαρμοστή γραμμή, Pull & Bear

Ασύμμετρο τοπ one shoulder τοπ, Pull & Bear

Crochet shopping τσάντα ώμου, Pull & Bear

Ψηλόμεσο παντελόνι cropped σε ίσια γραμμή, Pull & Bear

Platform σανδάλια με rafiia λεπτομέρεια στη σόλα, Pull & Bear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ