Το καλοκαιρινό φόρεμα που εμπιστεύονται περισσότερο οι Παριζιάνες το καλοκαίρι

Αν είναι να επενδύσεις σε ένα φόρεμα, ας είναι το αγαπημένο των Παριζιάνων.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Οι fashion experts στα social media φροντίζουν πάντα να μας δίνουν στιλιστική έμπνευση καθημερινώς μέσα από τις αναρτήσεις που είναι γεμάτες μόδα και έξυπνα styling hacks. Αν ποτέ δυσκολευτούμε στο συνδυασμό των ρούχων αλλά και στην εύρεση του κατάλληλου outfit ξέρουμε ότι μπορούμε να μπούμε διαδικτυακά στις γκαρνταρόμπες τους και να βρούμε ό,τι και αν αναζητάμε. Ωστόσο, ανάμεσα τους θα ξεχωρίζουν οι Παριζιάνες, οι masters της ανεπιτήδευτης κομψότητας.

Μαθήματα καλοκαιρινού στιλ από τις Παριζιάνες | Το φόρεμα που εμπιστεύονται περισσότερο το καλοκαίρι

Σε όποιο ινσταγκραμικό προφίλ και αν πάμε ξέρουμε πως θα βρούμε ένα συγκεκριμένο φόρεμα. Οι Παριζιάνες στην πλειοψηφία των καθημερινών looks τους δίνουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους στα φορέματα, ευκολοφόρετα, άνετα και πάντα θηλυκά είναι η go - to επιλογή τους. Όμως, όπως προαναφέραμε, όλες ξεχωρίζουν ένα συγκεκριμένο. Ο λόγος για το λευκό φόρεμα, το οποίο θα δεις πως φορούν όλες τους.

Έχουμε δει στα looks τους κάθε εκδοχή του, από τη μίνι μέχρι τη μίνι, από το διαχρονικό slip φόρεμα έως εκείνο το πλεκτό που είναι ιδανικό μέχρι και για την παραλία, ενώ δεν λείπουν οι αέρινες σιλουέτες και οι ρομαντικές λεπτομέρειες, όπως τα ογκώδη μανίκια και οι σφηκοφωλιές. Το λευκό έχει συνδεθεί με την καθαρότητα, την κομψότητα του μινιμαλισμού αλλά και το αριστοκρατικό ύφος. Είναι αβίαστα stylish και ειδικά για το καλοκαίρι, αποτελεί την επιλογή φορέματος για κάθε ώρα της ημέρας. Για όλους αυτούς τους λόγους και το λατρεύουν οι Παριζιάνες.

Shop the best summer white dresses

Έτσι αναζητήσαμε τα ιδανικά λευκά φορέματα, που θα δώσουν την παριζιάνικη φινέτσα στο look σου και θα σε αναδείξουν στην πιο καλοντυμένη όπου και αν βρεθείς. Ακολούθησε το παράδειγμα τους και βρες το κατάλληλο για εσένα.

Μίντι φόρεμα από ποπλίνα με φιόγκους, Stradivarius

Μίντι φόρεμα με τετράγωνη λαιμόκοψη από 100% βαμβάκι, Marks & Spencer

Mίντι αέρινο φόρεμα με βολάν, Ale the non usual casual

Μίνι αέρινο φόρεμα, Mango

Μίνι λευκό φόρεμα με halter λαιμόκοψη, Zara

Μίνι φόρεμα σε στεν΄γραμμή, Pull & Bear

Ασύμμετρο κρουαζέ μίντι φόρεμα, Lynne