Follow us

Βρήκαμε τα αγαπημένα σκουλαρίκια των celebrities | Κοστίζουν λιγότερο από 15 €

Τα σκουλαρίκια που έχουν ξεπεράσει το status του trend και αξίζουν μία θέση στη συλλογή σου.

Βρήκαμε τα αγαπημένα σκουλαρίκια των celebrities | Κοστίζουν λιγότερο από 15 € Splash/Ideal Images

Θα ήταν ψέμα να σου πούμε πως δεν περνάμε μεγάλο μέρος της ημέρας μας στα social media. Τα λεπτά και πολλές φορές οι ώρες περνούν χωρίς να το καταλάβουμε, καθώς αναζητούμε έμπνευση για τα επόμενα θέματα μόδας. Κάπως έτσι ανακαλύπτουμε τις τάσεις, τα πιο ενδιαφέροντα looks αλλά και τα fashion items, που αξίζουν σίγουρα μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου. Στα τελευταία θα εστιάσουμε σήμερα, καθώς μέσα από την τελευταία αναζήτησή μας -ή αλλιώς το σκρολάρισμα- βρήκαμε το αξεσουάρ, που χρειάζεσαι σίγουρα φέτος το καλοκαίρι και γιατί όχι και την επόμενη σεζόν. Ο λόγος για ένα κόσμημα, που πλέον δεν αποτελεί απλά τάση αλλά μία έξυπνη προσθήκη στη συλλογή σου, αφού όπως όλα δείχνουν τα εν λόγω σκουλαρίκια δεν πρόκειται να πάνε πουθενά.

Οι αγαπημένοι κρίκοι των celebrities & fashionistas | Βρήκαμε τα παρόμοια σχέδια που κοστίζουν λίγότερο από 15 ευρώ

Η τελευταία εμφάνισή της Hailey Bieber μάς θύμισε την αγάπη των fashion insiders για τους chunky χρυσούς κρίκους. Έκαναν την παρουσία τους αισθητή πριν από αρκετές σεζόν και έκτοτε δεν έχουν χάσει την αίγλη τους ούτε στο ελάχιστο. Κάθε σεζόν δίνουν το παρών έχοντας αντικαταστήσει τους κλασικούς oversized λεπτούς κρίκους, που φορέσαμε όσο τίποτα άλλο στην εφηβεία μας. Τώρα η chunky εκδοχή τους με την όψη του χρυσού ανανεώνει το κλασικό σχέδιο των σκουλαρικιών και τους δίνει περισσότερη κομψότητα και πολυτέλεια.

Loading...
Loading...
Loading...

Όπως θα δεις και στις παραπάνω φωτογραφίες έχουν κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης των πιο ενημερωμένων fashionistas, με την μεγαλύτερη trendsetter την Matilda Djerf να μην τους αποχωρίζεται. Προσθέτουν πολλά ακόμα και στο πιο casual look για αυτό και δεν πρέπει να λείπουν από τις φετινές εμφανίσεις και τη συλλογή των κοσμημάτων σου.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις πιο προσιτές εκδοχές τους σε διαφορετικά μεγέθη και looks για να βρεις τους ιδανικούς chunky κρίκους, που ταιριάζουν απόλυτα με το στιλ σου. Κοστίζουν λιγότερο από 15 ευρώ και υπόσχονται να ανανεώσουν τα outfits σου.

Σετ με 6 ζεύγη κρίκους basic, Stradivarius

Chunky κρίκοι, Zara

Μεταλλικοί κρίκοι σε 8 διαφορετικά σχέδια, H&M

Σετ με κρίκους σε διάφορα μεγέθη, Bershka

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ