Follow us

5 καλοκαιρινές τάσεις που αξίζει να δοκιμάσεις φέτος στις διακοπές σου

Τα καλοκαιρινά looks που θα κάνουν update στην γκαρνταρόμπα σου.

Πώς θα κάνεις τα looks της παραλίας να φαίνονται πιο ακριβά iStock

Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για τις διακοπές; Μόλις ήρθε ο Ιούνιος και επίσημα το καλοκαίρι, όμως, το μυαλό μας βρίσκεται σε #VacationMood εδώ και μέρες για να μην αναφέρουμε εβδομάδες... Σε κάθε περίπτωση, ποτέ δεν είναι αρκετά νωρίς για να προετοιμαστείς επαρκώς για την επόμενη σου περιπέτεια, ειδικά αν αυτή πρόκειται να λάβει χώρα σε έναν παραθαλάσσιο προορισμό με ηλιοβασιλέματα και βόλτες. Σήμερα θα κάνουμε λόγο για τις 5 καλοκαιρινές τάσεις που αξίζει σίγουρα να υιοθετήσεις στις φετινές σου διακοπές και κατά επέκταση στο καλοκαιρινό σου στιλ.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις πως θα κάνεις update στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου.

Summer Vacations | Τα trends που θα ανανεώσουν τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Φέτος θα δώσεις μία ευκαιρία στο λινό και κυρίως στο πουκάμισο και το σορτς. Πίστεψε μας είναι δύο κομμάτια, που δεν θα μετανιώσεις ποτέ για την αγορά τους, ενώ μπορείς να τα αξιοποιήσεις σε κάθε σου εμφάνιση πέρα από τις καλοκαιρινές διακοπές σου.

Loading...

Το ίδιο ισχύει και για τα sarongs ή αλλιώς τα παρεό. Τα έχουμε ήδη θαυμάσει στα beach looks των fashionistas και φέτος θα φορεθούν όσο τίποτα άλλο. Είναι η πινελιά που θα αναβαθμίσει ακόμα και τις εμφανίσεις της παραλίας.

Loading...

Μία θέση στις εμφανίσεις σου αξίζουν φέτος τα slip φορέματα, εκείνα με τη σατινέ υφή και τη μινιμαλιστική σχεδίαση. Πρόκειται για τα πιο hot φορέματα που θα σου λύσουν τα χέρια στις βραδινές εμφανίσεις σου.

Loading...

Το ριμπ ολόσωμο μαγιό με το high cut στα πόδια θα φέρει την ανανέωση στη συλλογή των μαγιό σου. Οι fashion insiders, που έχουν ήδη βρεθεί στην παραλία, έχουν επιλέξει το εν λόγω look σε απολύτως vibrant αποχρώσεις, όπως το φούξια, το πορτοκαλί και το πράσινο. Αν δεν σου ταιριάζει το ολόσωμο μπορείς να επιλέξεις τη ριμπ ύφανση στο εξίσου hot trend του ανάποδου μπικίνι.

Loading...

Τέλος, τα co-ords θα δώσουν απάντηση στο ''τι θα φορέσω σήμερα''. Μπορείς να επιλέξεις ένα crochet σύνολο ή ένα με fun μοτίβο, σε κάθε περίπτωση είναι τα looks που θα σε ντύσουν εύκολα και γρήγορα κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ