Follow us

Clean Girl Aesthetic | Πώς θα ντυθείς σύμφωνα με την πιο trendy γυναίκα

Το νέο ‘καθαρό' και stylish look που έχει κατακλύσει το Tik Tok.

Clean Girl Aesthetic | Πώς θα ντυθείς σύμφωνα με την πιο trendy γυναίκα Splash/Ideal Images

Μας αρέσει πολύ η πλατφόρμα του Tik Tok γιατί έχει πρωτότυπο περιεχόμενο και ο δικός μας αλγόριθμος μάς ενημερώνει για κάθε νέα τάση, συλλογή, αισθητική και looks to die for. Κάπως έτσι -σκρολάροντας για πολλές ώρες- ανακαλύψαμε το νέο μας fashion obsession: Την αισθητική του ‘καθαρού κοριτσιού’ ή όπως θα δεις να αναφέρεται στα trendy βίντεο του Tik Tok ‘The Clean Girl Aesthetic’. Ποια είναι η νέα γυναίκα, που μας εμπνέει στιλιστικά μετά την κοκέτα, την μπαλαρίνα και το ‘that girl’;

Η ‘καθαρή’ αισθητική που θα μεταμορφώσει την γκαρνταρόμπα σου και θα κάνει πιο αβίαστο & εύκολο το στιλ σου

Σύμφωνα με όσα έχουμε δει πρόκειται για μία γυναίκα λάτρη του μινιμαλισμού. Βασίζεται σε ουδέτερες αποχρώσεις, αφού πάντα φαίνονται πιο κομψές, αριστοκρατικές και ‘σίγουρες’. Αποπνέουν δυναμισμό αλλά και μία ευγενή απόσταση -από την αρνητικότητα όπως μας ενημερώνει το Tik Tok. Η γυναίκα που ασπάζεται την αισθητική του ‘Clean Girl’ έχει μία κομψή αλλά basic γκαρνταρόμπα, δεν ψωνίζει μανιωδώς και βασίζεται σε διαχρονικούς και safe συνδυασμούς. Μπεζ tailored παντελόνα συνδυάζεται με ριμπ αμάνικο τοπ, ένα blazer φοριέται με το τζιν σορτς, τα λινά δίνουν και παίρνουν στις εμφανίσεις της κατά τη διάρκεια του καλοκιριού και εκείνη δεν αποχωρίζεται τα μίντι μινιμαλιστικά φορέματά της.

Loading...

Από την εμφάνισή της δεν λείπουν σε καμία περίπτωση τα chunky χρυσά κοσμήματα, από αλυσίδες, κολιέ και βραχιόλια μέχρι δαχτυλίδια σίγουρα θα βρεις πολλά διαφορετικά κομμάτια συνδυασμένα μαζί. Έχει βρει την στιλιστική ισορροπία -η οποία όταν βασίζεσαι σε βασικά staple κομμάτια και ουδέτερες αποχρώσεις δεν είναι δύσκολο να δημιουργήσεις άκρως κομψά looks.

Loading...

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά βίντεο του Tik Tok που σε καθοδηγήσουν στην δημιουργία της πιο ευέλικτης και stylish γκαρνταρόμπας, εκείνης του ‘καθαρού κοριτσιού'.

@thehibeauty

✨6 steps to get the "Clean Girl Look”✨@herdissolva #cleangirlmakeup #cleangirl #cleangirlaesthetic #makeup

♬ Manhattan - Ella Fitzgerald

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ