Πώς θα δείχνεις κομψή με λεοπάρ | Η Δέσποινα Βανδή έχει την τέλεια πρόταση

Ο συνδυασμός που έκανε η αγαπημένη τραγουδίστρια θα σε βγάλει ασπροπρόπρωση.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Δέσποινα Βανδή τον τελευταίο καιρό έχει ανανεώσει ιδιαίτερα το look της. Κάθε της εμφάνιση, είτε αυτή είναι τηλεοπτική είτε στην καθημερινότητά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχει κάτι το ενδιαφέρον. Από ό,τι φαίνεται ο έρωτας την έχει ανανεώσει και στιλιστικά. Παράδειγμα αποτελεί η τελευταία της εμφάνιση στη συνέντευξη Τύπου με τον Γιώργο Θεοφάνους για τις συναυλίες τους. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια έκανε μία ενδιαφέρουσα εμφάνιση με πρωταγωνιστή ένα ιδιαίτερο μοτίβο, που αξίζει να δεις.

Πώς θα φορέσεις το λεοπάρ μοτίβο σύμφωνα με τη Δέσποινα Βανδή

Είχαμε συνηθίσει μα νλέπουμε την Δέσπονα Βανδή με άκρως glamourous looks στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις. Μάξι φορέματα με cut outs αλλά και ιδιαίτερα μίνι σχέδια απαρτίζουν κατά βάση την γκαρνταρόμπα της κλέβοντας την παράσταση. Αυτή τη φορά, όμως, κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα και να μπει στο στιλιστικό ραντάρ μας με ένα casaul look από την εν λόγω συνέντευξη Τύπου στο Prova Music Studios.

Όπως θα δεις και στην παρακάτω φωτογραφία, η ίδια επέλεξε ένα ψηλόμεσο σκούρο τζιν με καμπάνα τελείωμα, κάτι που κολακεύει ιδιαίτερα κάθε γυναίκα. Η ίδια το συνδύασε με το ένα λεοπάρ μπλουζάκι, το fashion item που ξεχωρίσαμε εμείς. Πρόκειται για ένα animal print με διφορούμενες κριτικές που δύσκολα θα το επιλέξουν οι περισσότερες γυναίκες. Ωστόσο, με το σωστό styling το αποτέλεσμα μπορεί να γίνει ιδιαίτερα κομψό. Μην ξεχνάς πως το εν λόγω print έχει συνδυαστεί με τις πιο μαξιμαλιστικές εμφανίσεις αλλά και style icons της δεκαετίας του '80. Έχει διαχρονικό χαρακτήρα και ειδικά τις τελευταίες σεζόν, το έχουμε θαυμάσει στις πιο updated εμφανίσεις των fashionistas ανά τον κόσμο.

Πώς θα φορέσεις το λεοπάρ μοτίβο; Το παράδειγμα της Δέσποινας Βανδή είναι η ιδανική πρόταση. Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα casual κομμάτι, το οποίο προσφέρει στιλιστική ευελιξία και δεν δημιουργεί αντιθέσεις ή φασαρία με το statement λεοπάρ τοπ.