Follow us

Ψάχνεις το απόλυτο φόρεμα για τα καλοκαιρινά πάρτι; Η Σοφία Καρβέλα φόρεσε το ιδανικό

Εμπιστεύσου την fashion expert για ενδιαφέρουσες βραδινές εμφανίσεις.

Σοφια Καρβελα

Η Σοφία Καρβέλα έχει παραπάνω από μία μεγάλη αγάπη με τη μόδα. Η ίδια τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με τη βιομηχανία της, καθώς δουλεύει ως στιλίστρια και δημιουργικός σύμβουλος για fashion brands. Μία ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι αρκετή, για να αντιληφθείς πως η κόρη του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση είναι ερωτευμένη με τη μόδα. Η ίδια, μάλιστα, ανεβάζει πολλά από τα αγαπημένα της looks, ενώ προβάλλει και τη δουλειά της. Ωστόσο, ανάμεσα στις αναρτήσεις της εμείς ξεχωρίσαμε το αγαπημένο της καλοκαιρινό φόρεμα, που αξίζει και εσύ να δεις.

Loading...

The Party Dress | Το φόρεμά της Σοφίας Καρβέλα θα σου δώσει έμπνευση για τις βραδινές καλοκαιρινές εξόδους σου

Σε μία από τις βραδινές εξόδους της στη Νέα Υόρκη η Σοφία Καρβέλα επέλεξε το παρακάτω glamorous φόρεμα. Πρόκειται για ένα σχέδιο του fashion brand Galvan London, το οποίο λατρεύουν οι celebrities ανά τον κόσμο. Όπως θα δεις από τις αναρτήσεις της, είναι one - shoulder με μακρύ μανίκι, φέρει σκίσιμο στο πόδι και είναι όλο κεντημένο με παγιέτα σε ροζ απόχρωση. Η Σοφία Καρβέλα το συνδύασε με διαφανή heels και ένα clutch με ασημί παγιέτα και το σχέδιο του ''evil eye''.

Loading...

Το φόρεμα της στιλίστριας και fashion expert είναι η ιδανική πρόταση για εσένα, που ψάχνεις το τέλειο look για τις καλοκαιρινές βραδινές εξόδους. Δώσε μία ευκαιρία στην παγιέτα αλλά και στο άκρος κολακευτικό one - shoulder κόψιμο και ξεχώρισε όπου και αν βρεθείς για όλους τους σωστούς λόγους. Αν κέρδισε την ψήφο εμπιστοσύνης της Σοφίας Καρβέλα γιατί να μην έχει και τη δική σου; Η παγιέτα, άλλωστε, φοριέται όλο τον χρόνο και η εμφάνισή της το αποδεικνύει.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ