Follow us

5 τάσεις που υιοθετούν οι Gen Z fashionistas αυτό το καλοκαίρι

Τα trends που ψωνίζουν περισσότερο τα νέα fashion icons της Gen Z.

5 τάσεις που υιοθετούν οι Gen Z fashionistas αυτό το καλοκαίρι Splash/Ideal Images

Είναι γεγονός πως η γενιά Z καθορίζει πιο δυναμικά από οποιαδήποτε άλλη γενιά (συγνώμη Millenials) τις τάσεις της μόδας. Έχουν πάρει μονοπώλιο σχεδόν το Tiκ Τοκ και δημιουργούν την μία τάση μετά την άλλη. Είτε μιλάμε για αισθητικές (σου θυμίζουμε πως έκαναν δημοφιλές το στιλ της κοκέτας αλλά και του μπαλέτου) είτε για fashion items και looks (όλα τα Zara κομμάτια που εν μία νυκτί έγιναν sold out), η Gen Z είναι επικεφαλής στο styling και τη διαμόρφωση του street style. Βασικό στοιχείο τους είναι ο μαξιμαλισμός, οι αναφορές στα 90s και τα 00s και το ενδιαφέρον τους για τη vintage μόδα. Μέσα από τα looks τους θυμόμαστε τη δική μας εφηβεία στα 90s αλλά και τα outfits των celebrities και των τότε ''it girls''.

Σήμερα, λοιπόν, θα αφιερώσουμε το σημερινό άρθρο μας στο νοσταλγικό στιλ των Gen Z και πιο συγκεκριμένα στις καλοκαιρινές τάσεις που έχουν αγαπήσει αυτή τη σεζόν. Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις τα trends που ψωνίζουν περισσότερο αυτή τη στιγμή οι tredsetters της Gen Z.

Gen Z loves | Οι τάσεις που κέρδισαν την ψήφο εμπιστοσύνης τους

Οι κορσέδες είναι το απόλυτο must του καλοκαιριού και όπως όλα δείχνουν είναι το fashion item που θα φορέσουμε και την επόμενη σεζόν.

Loading...

Το ίδιο ισχύει και για τις μίνι φούστες. Το preppy look είναι το αγαπημένο στιλ της Gen Z και το ανανεώνει μέσα από grundge και rock πινελιές. Η μίνι φούστες με τις πιέτες είναι το σήμα κατατεθέν του εν λόγω look.

Loading...

Τα κορίτσια της Gen Z λατρεύουν τα ντένιμ φορέματα, εκείνα που φορέσαμε όσο τίποτα άλλο στα 00s. Extra πόντους θα προσθέσεις στο look σου αν είναι μίνι.

Loading...

Τα crochet tops έκαναν ηχηρή την παρουσία σου στο μουσικό φεστιβάλ του Coachella και δεν σταματούν εκεί. Είναι τα αγαπημένα fashion items των νεαρών fashionistas και δεν τις αδικούμε.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ