Follow us

Αυτό είναι το σορτς που ταιριάζει σε όλες τις σιλουέτες | Η Έλενα Παπαρίζου το φόρεσε με τον πιο κομψό τρόπο

Η Έλενα Παπαρίζουν φόρεσε το σορτς που επιλέγουν οι πιο ενημερωμένες fashionistas.

Έλενα Παπαρίζου NDP Photo Agency

Την περίοδο του καλοκαιριού, τα ρούχα που έχουν μία πιο ιδιαίτερη θέση στη γκαρνταρόμπα μας είναι εκείνα που μας βοηθούν να αντιμετωπίσουμε την υψηλή θερμοκρασία χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στην αισθητική και το στιλ μας. Σίγουρα, πρόκειται για μία αρκετά tricky πρόκληση, ωστόσο ευτυχώς για όλες μας υπάρχουν ρούχα που μας βοηθούν να πετύχουμε τον εν λόγω στόχο. Ένα από αυτά επέλεξε να φορέσει και η Έλενα Παπαρίζου στη συναυλία της στο Βεάκειο θέατρο.

Διαβάστε Επίσης

Η pop τραγουδίστρια δημιούργησε ένα άκρως καλοκαιρινό σύνολο, συνδυάζοντας ένα ψηλόμεσο λευκό σορτς με εμπριμέ πουκάμισο. Συμπλήρωσε την εμφάνισή της με μία από τις τάσεις που έχει ενθουσιάσει τις fashionistas, δηλαδή τα clogs. Αυτό που ξεχωρίσαμε από το σύνολό της είναι το ψηλόμεσο σορτς, ένα από τα staples της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου.

Γιατί; Αυτό το στιλ σορτς ταιριάζει σε διάφορους σωματότυπους και αναδεικνύει τη σιλουέτα με τον πιο κομψό και θηλυκό τρόπο. Μπορείς να το φορέσεις τόσο στην πόλη όσο και το νησί, με λινά ή σατινέ πουκάμισα όπως αυτό της Έλενας Παπαρίζου, με crop και tank tops ή ακόμα και με το ολόσωμο μαγιό σου. Όσον αφορά στα παπούτσια, μπορείς να το συνδυάσεις τόσο με flat όσο και με ψηλοτάκουνα ανάλογα με την εκάστοτε περίσταση.

Το summer look της Έλενας Παπαρίζου

Έλενα Παπαρίζου

Έλενα Παπαρίζου

Get the Look

Σορτς BSB

Βερμούδα ψηλόμεση κουμπιά Mango

Shorts High Waist H&M

Λινή βερμούδα Zara

Σορτς με κουμπιά Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ