Follow us

Οι fashionistas φορούν flip flops και το κάνουν με τον πιο stylish τρόπο

Οι σαγιονάρες αναβαθμίζονται και δίνουν το παρών στο καλοκαιρινό street style της πόλης.

Πώς θα φορέσεις τα flip flops σου με αναβαθμισμένο τρόπο iStock

Τα τελευταία χρόνια έχουμε παρατηρήσει πως οι σαγιονάρες, ή όπως θα δεις να αναγράφονται οι flip flops, από τα κλασικά υποδήματα της παραλίας έχουν αναχθεί στο must have του καλοκαιρινού στιλ και δεν μιλάμε για εκείνο που αφορά τις διακοπές σε παραλιακούς και εξωτικούς προορισμούς. Οι fashionistas ανά τις σεζόν έβαλαν σκοπό να κάνουν την άνεση των flip flops όχι απλά trendy αλλά βασική επιδίωξη του καλοκαιρινού ντυσίματος. Οι σαγιονάρες, λοιπόν, κάνουν αισθητή την παρουσία τους στα πιο stylish outfits της πόλης και μπαίνουν δυναμικά στο δικό μας στιλιστικό ραντάρ.

Οι style experts αναβαθμίζουν τις σαγιονάρες | Tα looks που θα σε πείσουν να τις φορέσεις μέχρι και στο γραφείο

Αναζητώντας στιλιστική έμπνευση για να αντιμετωπίσουμε την ζέστη του καλοκαιριού με στιλ ανακαλύψαμε πως πολλές fashion experts έχουν βρει όσα επιθυμούν από τα καλοκαιρινά παπούτσια τους στις σαγιονάρες. Τρέφουν το ίδιο ενδιαφέρον για τις flip flops και πειραματίζονται με τα καθημερινά σύνολά τους.

Πώς θα φορέσεις με τον πιο stylish τρόπο τις σαγιονάρες φέτος το καλοκαίρι; Παρακάτω θα δεις μία ποικιλία σε στιλ και looks, όπου πρωταγωνιστής δεν είναι άλλος από τα flip flops. Οι περισσότερες fashionistas, ακολουθώντας τις φετινές τάσεις που επιστρέφουν στα 00s, επιλέγουν chunky εκδοχές τους, αλλά και εντελώς απλά - minimal σχέδια. Βέβαια, από τα παρακάτω looks δεν λείπουν τα στρας, τα butterfly σχέδια αλλά και εκείνα με τα straps, που δίνουν περισσότερο χαρακτήρα στο outfit. Οι style experts τις συνδυάζουν με tailored παντελόνες, total black looks, το κλασικό τζιν τους, ribbed φορέματα, two pieces, λινά κομμάτια και πολυτελή αξεσουάρ και το αποτέλεσμα είναι παραπάνω από απλά ενδιαφέρον.

Δες παρακάτω τα looks που θα σου αλλάξουν γνώμη για τις κλασικές σαγιονάρες.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ